Torikivi ladonta

Se on erinomainen valinta niin pihatielle, pysäköintialueille kuin vaikkapa autotallin edustalle. Suorakaiteen muotoinen torikivi on tukeva ja hyvin sitoutuva pihakivi. Kestävällä patinointi-viimeistelyllä kivellä saadaan pihaan kuin pihaan uudenlaista arvokkuutta luonnollisesti.


Neliönmuotoisuutensa ansiosta aukiokivi on tukeva ja hyvin toisiinsa sitoutuva pihakivi. Kivi on hyvin yhteensopiva mm. Patinoitu pihakiven väriero . Unikivi tiililadonta esimerkki valliaidan ladonnasta. Torilaatta, torikivi ja aukiokiviladonta. HB-aitaladonnassa kivistä kään- netään sileäpuoli julkisivusuuntaan ja.


Perinnekivi, suorakaide ja neliö 2. Korkealuokkainen läpivärjätty betoni takaa lujan laadun ja kestävän pihakiveyksen. Saatavana myös patinoituna Värit: harmaa, punainen, musta. Neliöladonnan lisäksi suorakaiteen mal- lisilla kivillä koneella voidaan toteuttaa automaatti- sesti tiililadonta, eli puolen kiven lomitus. Kivityypeistä koneelliseen ladontaan sopivat muun muassa seuraavat kivet: torikivi , aukiokivi, unikivi, perinnekivi, kartanokivi, kartanolaatta, luostarikivi, linnakivi, patinakivi . HB-Piha ladonta sivuilta. Myös käytävät ovat usein luonnollisimmillaan hieman kaarevina.


Torikivi kalanruotoladonta. Valintoja tehtäessä kannattaa tutustua myös kivityyppeihin, jotka mah- dollistavat kaarevan ladonnan ilman kivien leikkaamista. Huoltopiha kannattaa pääl- lystää pihakiveyksellä sekä puhtaanapidon helpottamisek- si että mukavuus syistä. Ladottu kiveys muistuttaa luonnonkiveä.


LADONTAMALLEJA ympyräladonta. Ladottujen alueiden saumat voidaan hävittää vaihtamalla kivien paikkaa ladonta -alueiden sauman kohdalla. Monta erikokoista, mittasuhteiltaan toisiinsa sopivaa kivimallia ja väriä antavat lähes rajattomat . Viimeistele asennus reunakivillä. Reunatuet tukevat ja viimeistelevät kiveyksen. Kevyet reunatuet ja -listat voidaan asentaa kivien ladonnan jälkeen, ennen saumaushiekan levitystä.


BIOLAN EDUSTAJA PAIKALLA. Suosittu ja helposti asennettava piha-alueille ja ajoväylille. Monipuoliset ladonta - vaihtoehdot. Kompostilannoitettu multaseos koti- puutarhureille.


Soveltuu käytettäväksi kasvualustana kukkapenkissä, kasvi-. Luostarikiveä on ainostaan yhtä mallia. Kivi on kooltaan muihin kiviin verrattaen pieni, mikä tekeekin siitä helpommin asennettavan. Kuvassa istutuksen ympärille on ladottu ympyränmuotoon luostarikiveä.


Kiveyksen reunoilla harmaata unikiveä. Myös pihakäytävä ja sen reunat ovat unikiveä. Roomalainen kivisarja monipuolistaa HB:n pihakivivalikoimaa. Roomalaiset kivet koostuvat erikokoisesta kivestä ja ovat sileäpintaisia.


This Pin was discovered by Jaana Paananen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. HBUHA julkisivuharkko valkoinen ulkisivun iltavalaistus. Etupihan kiveyksen haluttiin kestävän kovaa kulutusta, joten materiaaliksi valittiin tukeva suorakaiteen muotoinen, millimetriä paksu HB- torikivi.


Se kestää raskaidenkin ajoneuvojen painon. Asukkaat toivoivat, että piha-alueella yhdistellään värejä, joten pihasuunnitelmassa valittiin kaksi pääväriä: musta ja punainen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit