Termokenkä kokemuksia

Kumpi noista siis parempi? Molempiin tulee lisäksi lämmöneriste. Onko kokemuksia kummastakaan? Termotuote, valesokkelin korjaus. Ostaessamme talon, olimme tietoisia että kyseessä talon sokkelina on ns.


Törmäsin tällaiseen kun hain keinoja valesokkelin korjaukseen. Parempi lopputulos - helpommalla! Runkotolppien väliin vielä tolpansyvyiset villat ja muovit päälle. Niiden idea on korvata katkaistavien runkotolppien alapäät metalliosalla.


Rakenne myös eristää lämpöä . Joku on varmaan katsonut kuvia valesokkelikengistä ja ajatellut, että ne siellä töröttävät betonia vasten ilman mitään eristeitä, jolloin toki tulisi kylmäsiltaa jne. Mikään asia ei ole hyvä, jos se teoriassa toimii – vain testattu käytäntö ja kokemus ratkaisee …. Vanhaan menetelmään sisältyneet korjattavan tilan alipaineistus, seinän . Talossa on mikrobivauriota seinän alaosassa, tosin ei mitään näkyvää alaohjauspuissa. Saako talon massiivisella korjaamisella kuntoon. Pientalo ja piha-media esittelee kuinka tyypillinen 70-luvun talon valesokkelirakenteen homeinen. KOSTEUSVAURIOITUNEEN SEINÄN KORJAUSMENETELMÄ Tutustu valesokkelin korjausmenetelmään termotuotteella ja katso myös esimerkki kustannuslaskelmasta kotisivuiltamme.


Nykyään korjaukseen on olemassa parikin erilaista Suomessa kehitettyä tuotetta, metalliset valesokkelikenkä sekä termokenkä. Kosteusvaurio aiheuttaa mikrobikasvustoa ja hometta. Tällä tavalla pystytään estämään maanperän kosteuden vaikuttamista kosteusvaurioherkkiin rakenteisiin ja eristeisiin. Kimmo on toiminut remontin ajan taloyhtiön isännöitsijänä.


Kaikki lähti liikkeelle yhdestä asuntokaupasta. Uudet asukkaat muuttivat taloon . Se korvaa yhdessä termopalkin kanssa alajuoksun ja runkotolpan alaosan. Tutkimusta täydennettiin mallintamalla.


Tiiliverhoilun takana on kynsirako, ilman tuuletusreikiä. Kysyisinki rakenteen kosteusteknisestä toimivuudesta? Voinko laittaa sisäpuolelle lisäeristyksen? Menetelmällä saadaan kosteusteknisesti oikein toimiva ja hyvän lämpöarvon omaava korjaus valesokkeliseinien alaosaan. Järjestelmä on voittanut Suomen . TEVIKO OY: n kokemusta ja tietoa aikaisemmista korjauskohteista sekä yleisiä tutkimustietoja aiheesta.


Korjauskohteessa tehtiin vain alapohjan- ja . Valesokkeli rakenne on poistettu termokenkiä apunakäyttäen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit