Sokkelilevy keittiö

Sokkelilevy 5m (valkoinen). Määrä: Lisää ostoskoriin . SOKKELI RST (vedenkestävä). Lyhennetään sopivaan mittaan tai voidaan jatkaa jatkolistalla.


Kaapit säädettävillä ABS-muovi sokkelijaloilla,. Keittiön asennus- ja kokoamisohje.

Rungot voidaan toimittaa sokkelillisina. Runkojen hinnat eivät sisällä säätöjalkoja. Kun alat suunnitella unelmiesi keittiötä , aloita kaapinrungoista, jaloista ja sokkeleista. Selaa interaktiivista keittiögalleriaa ja löydä mieleisesi tyyli ›Suunnittele unelmiesi keittiö suunnitteluohjelman avulla ›. Kun haluat onnistua keittiöremontissa, suuntaa K-Rautaan. Uskomme, että keittiön suunnittelu voi olla helppoa.


Siksi valitsimme Cello-keittiömallistoon tuotteet, joiden avulla jokainen osaa suunnitella itselleen juuri sopivan keittiön. Levyt asennetaan tuulettuvana julkisivuna, jolloin perusmuuri pysyy kuivana.

Tavallisesta poiketen valmistimme tähän keittiöön lisäksi myös mittatilauksena asiakkaan side by side-kylmälaitteelle ja viinikaapille erikoismittarungot. Värimaailmana yhdisteltiin kiiltävää valkoista ja tumman harmaata, sekä kodinkoneiden kanssa yhteensopivaa harjatun teräksen väristä sokkelilevyä. Katso mallivideo Volpato sokkelilevyn helposta asennuksesta. Nopeasti kotiin toimitettuna. Pitkä ja hammastettu terä helpottaa leivän leikkaamista.


Leveäteräinen keittiöveitsi pilkkomiseen ja leikkaamiseen. Ja varmasti edulliseen hintaan. Valkoinen muovisuppilo esimerkiksi keittiöön.


Levy on vettä hylkivä, diffuusiotiivis ja kestää normaaliolosuhteissa esiintyvät kemialliset rasitukset. Jos kaappien mukana tulee esimerkiksi 1mm korkea sokkelilevy , sokkelin korkein kohta tulee mitoittaa tämän mukaan ja mahdollinen lattian . Tutustu alla vaiheittaiseen kuvitettuun ohjeeseen. Katso selkeät, kuvalliset ohjeemme ja tartu toimeen!


Kosteudenkestoa on parannettu myös keittiön kaapiston sokkelirakenteen uudistamisella säätöjaloille. Kannattaa harkita tarkasti, ostaako kalusteet, joissa lastulevysokkeli ulottuu keittiön lattiaan asti, vai kalusteet, joissa kiinteä sokkeli on korvattu säätöjaloilla ja irroitettavalla sokkelilevyllä. Kiinnitä kannake sokkelilevyyn jalkojen kohdal- le.


Napauta sokkelilevy kiinni. Aseta sokkelin päätyyn kulmapalat. Sahaa sokkelilevy sopivan mittaiseksi.

Sellaisissa keittiökalusteryhmissä, joissa astianpesukonetilaan asennetaan kaappi. Jos keittiö asennetaan U- tai L-muotoon, on aloitettava kulmasta. Muussa tapauksessa aloitetaan keittiön korkeimmasta kohdasta. Alakaappien asennusohjeet.


Poraa liitäntäruuvien reiät valmiiksi! Kiinnitetään klipseillä kalusteen jalkaan kiinni. Jalkalistaa ei tarvita välttämättä. Alaosassa kirkas tiiviste. Vesikaukalon kohdalla katkaistaan tiivisteestä pala pois.


Epoqin keittiöstäni puuttuu vielä muutamia pieniä osia, kuten saarekkeen taustan peitelevyt ja laatikostojen liukuestematot, jotka saapuvat jälkitoimituksena. Voisinkin kysyä tekisikö asennustiimi minulle seuraavalla visiitillään tuon kotelon, sokkelilevyä jäi nimittäin ylimääräiseksi ja sitä voisi varmaankin . Lastulevy pinnoitettu alumiinikalvolla oleva sokkelilevy jolla saa upean näköisen sokkelin keittiöön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit