Presto kevyttasoite

Harjaa pois pöly ja irtonainen aines. Ennen maalattu pinta: Pese ennen maalatut pinnat Maalipesu pesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtautuva maali kaavinraudalla ja hio kovat, . Erityisen sopiva myös kipsilevysaumojen tasoitukseen.


Täyttökyky mm ilman halkeilua.

Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus. Presto LH soveltuu erityisesti harmaan alusta tasoitukseen kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspinnoille, mutta myös lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Hionta ja päällemaalaus voidaan suorittaa tasoitteen kuivuttua, - tunnin kuluttua. Käyttövalmis kevyttasoite. Kevyttasoite Presto LH l. Soveltuu kodin seinä - ja kattopinnoille kuivissa tiloissa.


Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika 3-arkipäivää. Tikkurilan Presto LH on vesiohenteinen, käyttövalmis kevyttasoite.

Tasoitteen kutistuminen on vähäistä ja sillä on hyvä tarttuvuus. Presto LH on tarkoitettu erityisesti harmaan alustan tasoitukseen, kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspinnoille, mutta myös lastulevy-, puukuitulevypinnoille. Lajittelu: ostetuin ensin, Lajittelu: arvostetuin ensin, Lajittelu: uusin ensin, Lajittelu : halvin ensin, Lajittelu: kallein ensin. Liimat ja tiivistysmassat kiinnittämiseen ja tiivistämiseen. Meiltä löytyy yleisliimat, silikonit ja akryylimassat, eristysvaahdot ja myös kitit sekä tasoitteet.


Легкая шпатлевка Tikkurila Presto lh kevyttasoite л серая – вся информация о товаре, подбор сопутствующих товаров и услуг, отзывы покупателей. PRESTO 3L melkein täys todella vähän pois. NITOR maalarin pesu 1litran suihkepullo.


Betoni-, rappaus- ja tasoitepintojen maalaus 1. Tasoita syvät kolot ja halkeamat Presto LG Karkeatasoitteella. Puhdista pinnat pölyharjalla. Rakennusmateriaalin päästöluokka M1. Vesiohenteiset tasoitteet, kitit ja silotteet RL 01…04.


Näin tasoitat lasikuitutapetin maalaamista tai tapetointia varten. Pintatasoita Presto LG Karkeatasoitteella tasoitetut pinnat, ruuvin- ja naulankannat, raot levyjen välillä ja pienemmät epätasaisuudet Presto. Ne tarttuvat hyvin alustaan ja kutistuvat.


Presto R on tasoitesarjamme uutuustuote – vesiohenteinen, käyttövalmis telattava tasoite.

Rautakaupasta löytyi pian tarvitsemamme tuote – Presto kevyttasoite. Se on siis ihan valmista kamaa seinään lätkittäväksi. Ei tarvitse lotrata jauheen ja veden kanssa poraan asennettavien vispilöiden kera, sen kun vaan lasta käteen ja purkista laastia suoraan seinään. Mitään erityisempiä pohjatöitä . Osa tasoitetuista kohdista vaati tasoitusta toiseen kertaan. Saumojen paperoinnilla tarkoitetaan kassapaperisuikaleen kiinnittämistä sauman päihin, ja keskeltä nauha olisi irtonainen.


Et tarvitse hienotasoitetta, jos et tähtää supersileään kiiltävään ja täysin virheettömään maalipintaan. RK kevyttasoite oli noista aivan ylivoimaisesti helpoin käyttää. Katso RK:n sivuilta kuka myy kevyttasoitetta.


Pintaan tuli siis Preston valmis kevyttasoite , joka oli kuivuttuaan vaalean harmaa. Laastia oli meille amatööreillekin helppo levittää ja vaikka tuote kuivuu aika nopeasti, oli työskentely aikaa hyvin. Lähinnä oli vaikea päättää milloin pinta on tarpeeksi rosoinen ja rouhea.


Seuraavaksi pinta maalattiin kolmeen . Myöhemmissä remonteissamme käytimme Tikkurila Presto -tuotteita, joista löytyy vastaavat karkea- ja kevyttasoitteet. Tarvittavaa tasoitteen määrää on vaikea arvioida, mutta itse käytimme noin 20 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit