Kuusenalusmatto ohje

Kuusenalusmatto Novita Huopanen -langasta, ilmainen ohje Novitaknitsistä! Kaunis piparkakkureunainen matto virkataan ja huovutetaan pesukoneessa. Itse tehdyillä joulukoristeilla saat kodikkaan joulun. Valitsimme omat suosikkimme, joiden askartelu onnistuu nopeasti vaikka lasten kanssa.


Sydän- kuusenalusmatto on punaista, huovankaltaista materiaalia.

Materiaali 1 polyesteria. Yksinkertainen kuusenalusmatto sopii minimalistinkin kotiin. Erilaisia kuusenalusmattoja joulukuusille. Lajitelma – verkkokaupasta . Matossa muovitettu alapuoli. Virkkasin maton käyttämällä pelkkiä pylväitä, ja ” ohje ” on taas kerran omasta päästä.


Aloitin virkkaamalla kuteesta tehdyn lenkin ympärille pylvästä, yhdistin ne piilosilmukalla ympyräksi ja jatkoin ihan . Juuttikankainen kuusenalusmatto , jossa joulukukkakoristelu.

Elloksesta löytyisi punainen huopamatto ja Novitaltakin löytyy ohje pesukonevanutettavaan mattoon. Oma komero pullistelee villoja ja niistä voisin maton perinteiseti märkähuovuttaa, mutta villa ja huopa materiaalina on minusta pikkuisen huono yhdistelmä kuusenneulasten kanssa. PELLAVAINEN- kuusenalusmatto.


Ompele kuusenalusmatto eläväpintaisesta pellava- ja villahuovasta. Matto toteutetaan alikeompelulla ja se tuo näyttävän yksityiskohdan joulun sisustukseen. Ohje sisältää sanallisen ohjeen lisäksi kuvion kaavan 1: pohjan kaavanpiirto- ohjeen sekä kuvia työn eri vaiheista. Tervetuloa verkkokauppaamme tai lähimpään myymäläämme. Tänä vuonna päätin tehdä kuusenalusmaton itse.


Ehkä pohjimmaisena ajatuksena oli välttää ylimääräisen tavaran ostamista ja kun kerran kudettakin oli kotona valmiina, päätin virkata maton. Kudetta kuitenkin oli rajallinen määrä, joten päättelin maton sitten, kun . Maton alkuperäisen ohjeen löydät täältä. Kaunis kuusenalusmatto (halk. 1cm) ostettavissa hintaan € paikkakunnalla LÄYLIÄINEN.


Tyylikkäät ferm LIVING -sisustustuotteet piristävät kodin ilmettä. Tilaa mieleisesi stockmann. Joo, joulu meni jo, mutta matto valmistui vasta nyt ja eihän loppiainenkaan vielä ole, heh.


Sain ohjeen mukaiset langat (kerää) tähän työhön ennen joulua ja homma vähän tyssäsi, kun joko ohjeessa tai mun käsialassa oli vikaa. Lanka loppui siis kesken ja työ valmistui .

Kuusen jalka on siinä korin sisällä, joten varsinaisesti kuusenalusmattoa ei tarvittaisi. Hankin kuitenkin jo aikaa. Virkattu kuusenalusmatto ja piparkakku-ukkoja.


Jos sinulla on kunnollinen höyrysilitysrauta, voit myös yrittää saada sillä maton tasaiseksi. Aiemmat suomenkieliset Strömsö- ohjeet. Kalenterit ja sukat (143). Paksu, rouhea pellava tekee matosta sopivan ryhdikkään. Kuusenmaton reuna on hapsutettu, mutta muutoin se kuvioimaton.


Pyöreän kuusenmaton halkaisija on metri eli se on juuri sopivan kokoinen - riittää isommallekin kuuselle, muttei ole liian suuri pienemmälle joulupuulle. Valolähteenä ei vaihdettavaa LED-lamppua, jotka ovat mukana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit