Kukkatikkaat

SATSUMAS-kukkajalkojen avulla voit tehdä kodistasi vihreän keitaan täynnä vihanneksia, yrttejä ja kukkia. Bambusta ja maalatusta metallista tehty yksinkertainen ja moderni kukkajalka sopii mihin tahansa kodin huoneeseen, keittiöönkin. SATSUMAS- kukkatikkailla voit jopa luoda puutarhan, joka kiipeilee . Kotiin sisustusideoita sanalle kukkatikkaat. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit.


Etelä-Afrikasta kotoisin oleva tähtisilmä vaatii aurinkoisen paikan, poutapilvi viihtyy auringossa ja varjossa.

Molemmat ovat helppohoitoisia, pitkään kukkivia lajeja. Onko vinkkiä, mistä löytyisi TIKASHYLLY mikä pysisi seinää vasten paikollaan, ilman ruuvailuja? Siis tätä vastaava, mielellään valkoisena. Grillit, kalusteet, pihatarvikkeet kuten kasvihuoneet, puutarhakoneet, pihavälineet, pumput ja ruukut – ja paljon muuta, mitä.


Laitoin talvella tilaukseen kukkatikkaat ja tänään mies kantoi semmoiset varastosta ulos. Vähän hiontaa ja pintakäsittely, jonka laatua en tosin ole vielä ihan päättänyt. Jos saan tikkaat mahtumaan kasvihuoneeseen, pääsevät . Kauniilla kukkatikkailla on tilaa useille ruukuille pienellä alueella.

Tikkaat sopivat hyvin pieniin puu-tarhoihin, terasseille ja parvekkeille. Tikkaiden kokoa on helppo muuttaa. Kukkatikkaat vanhasta ikkunankehyksestä. Olen ollut parina päivänä aika hyödyllinen. Tämä tapahtui eilen ja toissapäivänä, tänään suurin saavutukseni oli kuunnella ukkosmyrskyä Camilla Läckbergin ja Kolmen Kaveruksen Vadelma -valkosuklaajäätelön kanssa.


Palasin mökiltä, imuroin . Aarresaalis hupenee vauhdilla kun innostuin nikkaroimaan puutarhaan kukkatikkaat. Pieni keijunkenkä (ajopuulöytö sekin) sopii sinne kukkien sekaan mainiosti. Pyöriskelin jonkun tovin tikkaineni ympäri pihaa ja mallailin sopivaa paikkaa tekeleelleni ja päädyin leiksan seinustalle.


KangasP-Akka Aktiivinen jäsen. Alkuperäinen kirjoittaja Kiitti! Noi alkaa jo olee tosi lähellä sitä mitä tarkotan, kiitos! Myynnissä kukkatikkaat tai sopii myös sisustukseen.


Hauska idea pientalonäyttelyssä! Tähän projektiin tarvitsee vain ketjua, lautaa, metallipurkkeja sekä pitkiä ruuveja tai muita metallitikkuja, joiden päälle kukkalaudat laitetaan ketjuihin roikkumaan Metallipurkin kaulaan oli laitettu rautalangasta kaulus, joka pitää purkin lautaan tehdyn reiän . Ja hienoutta lisää se, että olet ne itse tehnyt. Tilasin alkukesästä Ukkokullalta tuollaiset kukkatikkaat.

Materiaali odottaa kellarissa, vaan eipä tule valmista. Täytynee kohta itse ryhtyä niitä naputtelemaan valmiiksi. Meillä myös pitää itse tehdä. Denna pin hittades av Susanna Sonck.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Hakusanat (suomi):, talo koti ikkuna piha ovi tuuliviiri kukkaruukku kukka tikkaat kuusi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit