Kosteudenkestävä mdf levy

Soveltuu käytettäväksi kattolämmityksen kanssa. Kosteudella altistuessa turpoaminen on minimaalista. Ei voida asentaa saunoihin. Vahvuudet (mm), Levykoko (mm), Nippukoko (kpl).


SPA-Paneeli STP MDF -runkoinen kosteantilan paneeli. Kehitetty kestämään kosteutta ja höyrystyvää lämpöä, joten tuote soveltuu niin kodinhoitohuoneeseen kuin saunan yhteydessä olevaan pesuhuoneeseen ja kattolämmityksen kanssa.

Saunaan tuotetta ei voi asentaa. Paneeli on pinnoitettu kestävällä ja tasalaatuisella . Erinomaiset työstöominaisuudet omaava kosteudenkestävä MDF -levymme valmistetaan ranskassa rannikkomäntykuidusta, jonka ansiosta niiden ominaisväri on hieman tavanomaista vaaleampi ja työstettävyys sekä etenkin maalattavuus, oli kyse sitten lakasta tai maalista, on täysin omaa luokkaansa. Malerin MDF :stä valmistettu 10xmm valkoinen ympäripontattu kosteudenkestävä SPA-paneeli.


Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. Valkoiseksi maalattu paneeli on erinomainen valinta myös peseytymistilojen kattomateriaaliksi. Tuote ei sovellu saunaan eikä suoraan kosketukseen veden kanssa.


MDF -paneelin pinta on kosteutta ja likaa hylkivä, josta . MDF - levyjä löytyy MONEEN lähtöön.

Esittelemme MDF-levyjen käyttöä ja kerromme, kuinka sitä työstetään. Valkovahattu MDF paneeli antaa suurillekin pinnoille raikkaan ja modernin ilmeen. Käytetään normaalisti seiniin ja kattoon. Yksinkertainen asentaa ponttauksen ansiosta.


Mielellään myös lieden yläpuolisten kaappien ja ovien tulisi kestää kosteutta vaikka liesituuletin ehkäiseekin kosteuden pääsyä rakenteisiin. Suurilla valmistajilla näin ei . MDF päätypontattu Valkoinen maalattu. Kauniit, pintakäsitellyt paneelit sopivat kattojen ja seinien panelointiin. Tutustu mallistoomme ja valitse mieleisesi! Spa- levy on kehitetty hyvää kosteudenkestoa vaativiin kohteisiin niin keittiöissä kuin kylpyhuoneissa.


Samassa ulkorakennuksessa mihin ovi tuli oli toinen samalla mallilla tehty mutta 10v vanha ja oli vieläkin aivan priima. Suihkuhuoneen ovessa toki kosteusprosentti vaihtuu vähän äkimmin. Uskaltaisin silti siihenkin laittaa jos et kosteudenkestävää MDF :ää löydä.


Levyä voi työstää aivan kuten muitakin puupohjaisia materiaaleja. Siistin sahausjäljen saamiseksi pyörösahalla käytä terävää ja tiheähampaista kovapalaterää tai timanttiterää. Pistosahauksessa käytä tiheähampaista metalliterää. Porauksessa voi käyttää metalli- tai puuterää.


Esimerkiksi kaappien rungot ja ovet jne. Aitoviilureunanauhaa saatavana levyjen viimeistelyyn.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit