Hahle vetimet hinnasto

Laajasta mallistostamme löydät vetimet moneen eri tyyliin. Kauniit vetimet kruunaavat kokonaisuuden. Meiltä löydät erikoisetkin saranat, ikkunahelat ja vetimet. Perinnehelat ja antiikkivetimet kuuluvat myös laajaan valikoimaamme. Hahle -ryhmä on Suomalainen kalustealan toimija ja kokonaisvaltaisten säilytysratkaisujen tarjoaja.


Laaja valikoima koostuu kotimaisista tuotteista ja laadukkaista eurooppalaisista tarvikkeista.

Posti Kotiin kuljetus 1€. Takaseinällä Aaria-ovet ruskealla struktuurilla ja kentauri - vetimet sekä laminaatti - pintainen wenge-taso. Keskellä keittiötä pieni kaappien alta lähtevä lisäpöytä, joka pienen madalluksen ansiosta sopii hyvin lastenpöydäksi ja aputasoksi.


Hinnat mallipiirroksen kaapistolle. Kalvo-ovet, kehysovet, massiivipuu- ja viiluovet. Fino-ovet tai vaikkapa nanoteknologiaa hyödyntävät mattapintaiset Fenix-ovet.


Josadoorin perusmallien lisäksi myös mittatilauskoot onnistuvat tiukassakin aikataulussa. Ovien vetimet ovat Hahlen korkealaatuista tuotantoa. Pidätämme oikeuden hinta-, mitta- ja tuotemuutoksiin.

Suunnittelussa huomioitavaa. LEGRABOXIN VALKOINEN MATTO. Vaihdoimme vähemmän herkkään materiaaliin, jonka väri on edelleen valkoinen. Koodit ja hinnat pysyvät samoina. Messujärjestelyt ovat jo alkaneet!


Saranat ja laatikon liukumekanismit Hahlen. Peekoo-keittiön puuviiluiset. Ovet irrotettiin saranoiltaan, vetimet ruuvattiin irti ja ovet vietiin maalattaviksi. Tosin saranat ja vetimet olisi tarvittaessa irrotettu maalaamossa ja kuljetuskin olisi järjestynyt sitä kautta.


Ovet hiottiin, kolhut kitattiin ja . Mellano Ovimallistomme löydät Mellanon sivuilta. Hahle - Vetimet , helat ja ovet Hahlen sivuilta. Kirena - Liukuovet ja säilytystilat.


Savo - Heloja Stala ja Franke - Altaita Oras - Hanoja Otsoson - Kylpyhuonekalusteet ja altaat . MANI Mattaniklattu , RST RST-efekti RST RST-efekti V3KR V3ME V3RST V3MANI Kromi Kulta . Saatavana myös erikoismitoissa. Erikoismittahinnoittelu seuraavan mitan mukaan. Ovissa vakiopaikka vaakakehässä mm oven päästä .

Keittiöt ja kodin kiintokalusteet. Onneksi pääsimme myös pihistelemään: säilytimme vanhasta keittiöstä Hahlen laadukkaan apteekkikaappimekanismin sekä vetimet (joita olimme aikoinaan hamstaranneet ylimääräisiäkin), kylmäkalusteet sekä kaapistojen päätyvanerit. Liesituulettimeen olisimme voineet panostaa hieman enemmänkin, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit