Älylukko kokemuksia

Olen hankkimassa älylukkoa ulko-oveen. Yalen tai Iloqin lukoista? Vaimo haluaisi tällaisen lukon uuteen ok-taloomme. Testin jälkeen olen vakuttunut siitä, ettei kymmenen vuoden kuluttua ole asuntoa, jossa ei olisi älylukkoa – niin paljon se helpottaa elämää. Enää ei tarvitse miettiä, menikö ulko-ovi varmasti lukkoon.


Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi. Koodin käyttö päivittäisessä käytössä on vaivattomin. Avaimelle ei tarvitse enää keksiä säilytyspaikkaa. Sisään pääset kätevästi . Ei sitten tullut älylukkoa meille, ei. Meille tuli Kaskipuun ovet.


Aivan uskomaton case taas kerran! Eli siis tosiaan talon kaikki ovet ovat Kaskipuun mallistoa, ihan tavallisia standardiovia, pääovella lisäksi levike. Oltiin kaikkiin muihin oviin ostettu avaimella toimivat Abloy-lukot, mutta pääoveen halusimme . Ei varsinaisesti omakohtaista kokemusta , mutta onhan tuo markkinoilla ollut jo jonkin aikaa, ja ilmeisesti toimii ihan niin kuin mainostetaankin. Itse kyllä kiertäisin pattereilla toimivat systeemit kaukaa.


Tosin patterisysteemeiden asennus on n. Täytyy sanoa, että näin ensi tuntumalta aikast huippu lukko onkin! Tulen myöhemmin kirjoittamaan lisää kokemuksia jahka pääsen kunnolla testailemaan. Katsotaan ainakin ensin pääsenkö yöllä töiden jälkeen edes sisälle ;). Onko muilla kokemuksia kyseisestä lukosta? Siis puhuvan ulko-oven ja avaimettoman oven lukon aukaisun.


Kun aamulla kiireessä lähdet vaikkapa töihin ja puolessä matkassa mietit että tulikohan se ovi lukkoon. Täältä pääset lukemaan lisää älylukosta. Kyllä se tuli - varmasti. Näihin asiohin palataan kunhan ovet ja lukot saadaan paikalleen, odotan innolla että pääsen kertomaan kokemuksia Älylukon käytöstä . Sopii ulko-oviin niin kotona kuin vapaa-ajan asunnossakin.


Kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. Nopeasti kehittyvät digitaaliset tuotteet ja palvelut tekevät kodeista entistä älykkäämpiä ja helpottavat kuluttajien elämää. Uusi älylukko Friday Lock yhdistää huippulaadun, turvallisuuden, käyttömukavuuden ja tyylikkään muotoilun tuoden digitaalisuuden myös ulko-oveen.


Tästä kokemuksesta hetkellisesti viisastuneena muistin lukeneeni älylukoista, joista osalla tällainenkin kuntoilutuokio olisi ollut vältettävissä. Futuristiselta kuulostava tekniikka. Mikäli tunniste katoaa, sen voi poistaa käytöstä ja kodin turvallisuustaso säilyy ennallaan.


Järjestelmä on ensiesittelyssä Jyväskylän . Lukkoja hankkiessa kannattaa selvittää omat tarpeensa , neuvoo Marko Järvenpää. Lukon käyttäminen on yksinkertaista, sillä lukko puhuu suomea. Lukko kannattaa valita niin, että se . Lue, miten älylukko parantaa turvallisuutta ja helpottaa arkea!


Promon ideana oli saada mahdollisimman moni kokeilemaan itse älylukkoa ja sitä kautta omakohtaisesti kokemaan sen käytön helppous sekä levittämään kokemuksensa ilosanomaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit