Tiguan tekniset tiedot

Uusi Tiguan on edelläkävijä. Polttoaineen kulutus - Maantie 5. Mallin nimestä pidettiin. Tiguan on etu- tai nelivetoinen, ja moottoriksi sai joko 4–litran TSI-bensiinimoottorin tai litran TDI-dieselmoottorin.


Volkswagen_Tiguan_II Välimuistissa Samankaltaisia 16.

Kaiken kaikkiaan Tiguan tuntuu hyvältä valinnalta pidempiaikaiseksi kumppaniksi. Täytyy kyllä toivoa, ettei Tiguanin seuraavaa sukupolvea joudu odottamaan aivan kymmentä vuotta. VW Tiguan TDI 1kW 4Motion DSG TrackStyle.


Teknisesti Tiguan noudattelee pitkälti Passatia, sillä perusrakenne myös Tiguanissa on nyt konsernin lähes kaikissa poikittaismoottorisissa malleissa käytettävä MQB. Sen auttamana paino on pudonnut, joskin vain noin kg. Moottorivalikoima on sekin tuttu. Dieseleitä saa välillä TDI – TDI Biturbo, .

Hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan se edustaa juuri tuon vertailun joukkoa, mutta Tiguan saatiin maahan vasta vertailun loputtua. Mukana oli autoa Aasiasta, Euroopasta ja Yhdysvalloista. Voittajaksi julistettiin Land Rover Freelander, ja esimerkiksi viime vuoden myydyin katumaasturi Honda CR-V jätettiin . Sen ilmaisemat korkeus-, eturenkaiden kulma- ja lämpötilatiedot eivät varsinaisesti nosta tunnelmaa. Arval kutsuu sinut valitsemaan istuimen, joka sopii sinulle parhaiten.


Ei väliä minkä istuimen valitset, me tarjoamme sinulle hyvän sopimuksen. Bensiini (ensisijainen polttoaine). Radio ja soitin, Cd-soitin, bluetooth. Auton hinta uutena näillä varusteilla oli n. Led-, Travel-, Webasto-, peilipaketit.


Tilaa osat kaikkiiin VW TIGUAN (AD1) merkin sarjoihin netistä. Frankfurt - Tiguan on amerikkalainen. Se jää pienet moottorit ryhmässä modulaarinen. Visuaalisesti korkea jalka-VW kasvaa mutta Yhdysvaltain SUV.


Sen toisen sukupolven Tiguan kuusi senttimetriä pitkä (m) ja . Comfortline TSI 1kW (1hv) 4MOTION DSG- automaatti.

Autorahoitus ja toimitus lähimpään liikkeeseen. Katso kuvat ja lisätiedot autosta. Beige metalliväri maastoauto henkilöauto. Rekisterinumero: YHX-456.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit