Renault twizy mopoauto

Otetaan kaikki siihen liittyvä nolous pois ja laitetaan tilalle cooliutta. Twizyä saa myös kevyt nelipyörä (L6e) eli mopoauto -versiona. Laitteesta saadaan kaksi eri tehoista versiota: mopoautoksi rekisteröitävä Twizy ja tehokkaampi B-ajokorttia edellyttävä Twizy 80.


Nyt olisi hauska ja hauskannäköinen kevyt ja ympäristöystävällinen kulkine, jolla faijakin kehtaisi ajaa töihin. Ainoa, että ei aja, koska teinin neljääkymppiä kulkevalla versiolla ei viitsi.

Twizyn muodot ja ratkaisut kääntävät varmasti päitä,. Kevyen ajoneuvon voi rekisteröidä mopoautoksi , jolloin sen ohjaimiin voi tarttua jo 15-vuotiaana. Auto on vain metriä pitkä ja metriä leveä. Autoversion kuljettajalta vaaditaan B-ajokortti, mutta Twizy on rekistöitävissä myös mopoautoksi.


Auton alkaen versio maksaa . Vaihtoehtona on ulkoisesti samannäköinen mopoauto , joka on tekniikaltaan erilainen ja kulkee korkeintaan kilometriä tunnissa. Moni autonvalmistaja on pähkäillyt sitä, minkälainen pienen kaupunkikulkuneuvon pitäisi olla. Ensi keväänä se saadaan vihdoin Suomeen.

Kuva: Teppo Komulainen Teholuokasta riippuen Twizyn voi . Twizyn painopiste on matalalla ja alusta tiukka. Renault osuu Twizyllä aika lähelle oikeaa. Ajotuntuma ei ole ulkonäöstä poiketen lainkaan kiikkerä, vaan pikemminkin asvalttiin liimautuvan sporttinen. Tehokkaammassa Twizy 80:ssä on kW:n (hv) tehoinen sähkömoottori ja ajoneuvo saavuttaa mallimerkinnän mukaisesti 80 . NCAP:n mukaan testi antaa viitteitä myös mopoautojen turvallisuustasosta, sillä sekä L7e- että L6e-luokan nelipyörien lainsäädännölliset vaatimukset ovat samat. Mercedes SLS AMG Electric Drive.


Twizy 45:n moottorin teho on neljä kilowattia ja sen voi rekisteröidä mopoautoksi , jolloin sen ohjaimiin voi tarttua jo 15-vuotiaana. Valmistaja: AMCMotors Kiina Ajomatka: 1km. Mopoautoksi rekisteröidystä Twizystä et maksa autoveroa. Voit valita lisävarusteet omaan tyyliisi sopivaksi, esimerkiksi alumiinivanteet tai pysäköintiavustin.


Eteläisemmän Euroopan kaupungeissa yleistynyttä sähköistä nelipyörää myydään myös Suomessa. Aiheeseen renault twizy mopoauto liittyvät haut. Huipputarkka Flaig rengaspainemittari 4bar, Muut tarvikkeet, Autotarvikkeet ja varaosat, Kempele, Tori. Twizy on lain silmissä mopoauto , joten sitä voi ajaa mopokortilla.


Twizy kuuluu ajoneuvoluok- kaan L7e, jonka ajamiseen vaaditaan . Opinnäytetyön tavoitteena oli ratkaista ajoneuvon ohjauslaitteiden säh- köinen ja mekaaninen toteutus autonomista järjestelmää varten.

Euroopassa henkilöautoja kevyempien nelipyörien ja mopoautojen suosio on viime vuosina kasvanut, minkä vuoksi EURO NCAP selvitti, miten neljä eri katulaillista nelipyörää pärjää erilaisissa törmäystesteissä. Ehkä yksi syy kovempaan hintaan on osaksi se, että jos mopoautoja tehdään pienemmissä sarjoissa ja suurimmaksi osaksi käsityönä. Miksi ei autonvalmistajat voisi tehdä myös mopoautoja , näin sen valmistus olisi edullisempaa?


Suomen kannalta mielenkiintoisin testatuista nelipyöristä on nelipaikkainen Ligier IXO J Line, joka muistuttaa eniten meidän teillä liikkuvia mopoautoja. Passengers sit in a tandem position. Best of the best Red Dot Award winner. Find this Pin and more on Heading down the road by dongarrigus.


Uusia kuvia uudistuville verkkosivuillemme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit