Pentasa kokemuksia

Tervetuloa Crohn ja Colitis ry:n keskustelupalstalle! Jos olet yhdistyksen jäsen, kirjautumalla jäsensivuille pääset myös osallistumaan keskusteluun. Mikäli et ole aktivoinut jäsensivujasi, ota yhteyttä ccafin(a)ibd. Koska ruoka ei imeydy kunnolla niin tietty erilaisia vitamiineja pitää vetää.


Minulla ei ollut pahan laatuinen alussa mutta mikään ei auta ja sairaus on laajentunut pahaksi. Laitan peräruisketta illalla ennen nukkumaanmenoa, ja aina seuraavana päivänä u. Ehkä jopa kokonaan ilmankin,. Siellä se käytävä edelleen on ja pitää vain kovasti toivoa, ettei tee uusia abskesseja, oli aika tuskainen kokemus kun olivat niin syvällä kudoksissa. Just ennen joulua tuli sit . Mesalatsiini kulkeutuu äidinmaitoon. Suun kautta otetun mesalatsiinin käytöstä imettävillä naisilla on vain vähän kokemusta.


Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy lääkäriltä neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Ajaminen ja koneiden käyttö. Siltikin, oireet ovat vielä huomattavissa ja runsaiden aterioiden jälkeen on parempi pysyä lähellä vessaa. Lisäksi ajoittaista verenvuotoa esiintyy ja paino on vieläkin laskussa.


Linkitin sekaan muutaman jutun, mistä voi lukea lisää muiden kokemuksia. Mulle itselleni taasen aiheutti pentasa saman kuin sulle asacol. Ei tää enää tunnu kamalalta. Onko kellää mitää kokemuksia siitä? Vähä on nyt fiilikset maassa, ku oon lukenu.


Ois kiva kuulla jos jollaa ois kokemusta näistä Biologisista lääkkeistä, jänskättää. Haavainen paksusuolitulehdus eli ulseratiivinen koliitti sekä Crohnin tauti ovat tulehduksellisia suolistosairauksia. Taudeista käytetään myös lyhennettä IBD eli inflammatory bowel disease. IBD:tä ei pidä sekoittaa IBS:ään, joka on irritable bowel syndrome eli ärtyneen suolen oireyhtymä.


Tosin sit samat lääkärit voi olla myös yksitysellä töissä. Mietin vaan et jos sulla tulee paljon verta pitäiskö kuitenkin yrittää jotan suppoa. Pentasan vaikutus ajamiseen ja . Lääkkeen vaikuttava aine on mesalatsiini. Asacolista on sen sijaan parin vuoden kokemus. Itselleni lääkäri on määrännyt annokseksi kahdesti päivässä 2x8mg.


Oraalisen mesalatsiinin käytöstä imettävillä äideillä on vain vähän kokemusta. Asacol on yleinen suolistotulehdusten hoitoon tarkoitettu lääke. Valmisteen käytöstä lapsille on vähän kokemusta ja sen tehosta lapsille on saatavissa vain rajoitetusti tietoa. WC:ssä käyntiä suositellaan ennen peräruiskeen annostelua.


Peräruiskepulloa on ravistettava hyvin . Hän aina uutta hoitohenkilökuntaa tavatessaan asiaa kummasteli ja vastauksena oli, että se on yksilöllistä ja omien kokemusten mukaan voi päätellä, sopiiko joku ruoka vai ei, mutta yhtenäistä ohjeistusta suolisairaille ei . Verkkoapteekkimme ei valitettavasti pysty toimittamaan kylmäsäilytyksen vaativia tuotteita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit