Peili mittojen mukaan helsinki

Kauttamme saat myös peilit mittojen mukaan. Teemme lisäksi tuulilasiasennukset vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Henkilökuntamme opastaa sinua mielellään lasitukseen liittyvissä kysymyksissä. Onpa kyseessä sitten lasit, sivupeilit , näyteikkunat, eristyslasit, oven lasit, turvalasit, peililiukuovet, akvaariot tai . Ovi ja Ikkunalasien tilaaminen ei ole ollut ikinä näin helppoa, katso ja tilaa suoraan vrkkokaupasta.


Käytössäsi on hintalaskuri, näet hinnat suoraan omalla mitallasi.

Olemme panostaneet koko toimintamme ajan hyvään asiakaspalveluun ja joustaviin toimitusaikoihin sekä hyvään ammattitaitoon. Tarjoamme mittojen mukaan mm. Pyrimme olemaan alamme monipuolisin ja parhaiten palveleva lasitusliike Helsingin keskustassa, tarjoamalla asiakkaillemme vain parasta. Laajan tuotevalikoimamme sekä asiantuntevan . Pienten lasitustöiden ohella saat tilattua meiltä mittojen mukaan myös isot lasit, kuten pöytälasit, välitilalasit, eristyslasit, suihkuseinät, peilit ja saunanovet. Peilien taustalla voidaan käyttää turvakalvoa , jolloin peilipalat eivät särkyessä putoa lattialle ja aiheuta henkilö- tai omaisuusvahinkoa, peilin kiinnitys joko liimaamalla tai alumiini j-listalla.


Toimipaikkamme sekä myymälämme sijaitsevat Keravalla, Santaniitynkatu 8:ssa. Olitpa vailla lasiseiniä, auton lasin vaihtoa, tuulilasin korjausta, peilejä , ikkunoita tai suihkuseiniä – me teemme ne! Sisustuslasien ammattilainen.

Lasimyynti mittojen mukaan. Peililiukuovet ja liukuovikaapistot. Espoon Lasi- ja Peilipalvelu Oy. Korjauslasituksia laidasta laitaan ja . Kun sisustat kotiasi tai toimistoasi, käytä peilejä avaruuden ja tilavaikutelman lisäämiseksi.


Ota mitat tarvitsemiesi peilien koosta ja tule meille. Teemme Sinulle mittatilaustyönä juuri haluamasi kokoiset peilit tai vaikkapa peililiukuovet. Lähetä tarjouspyyntö Ota yhteyttä sivulta. Saat meiltä lasituotteet ja muut lasipalvelut. Kaikkea lasista mittojesi mukaan ! Terassilasit, peililiukuovet, keittiön välitilan lasitus, peilit jne.


Myymme verkkokaupassamme asiakkaan toiveiden sekä mittojen mukaisia lasialan tuotteita. Lasitukkumyynti lasialan liikkeille. Kaikki tuotteet saat tilattua omien mittojesi mukaisesti. Voit valita runsaista tuotteistamme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja tuotteiden lisäoptioista materiaalit ja värit.


Toimitus suoraan kotipihallesi sovitun aikataulun mukaisesti. Lasi ja Peili Hallikainen on laadukas ja ammattitaitoinen lasitusliike. Olemme toimineet Porissa jo yli vuotta, joten olemme kokenut ja luotettava toimija.


Palveluihimme kuuluu kaikki tarvitsemasi lasialan palvelut.

Lasit edullisesti suoraan tehtaalta. Ikkunalasit, kirkkaat ja värilliset lasit, keittiön välitilan lasit, lasihyllyt, pöydän kansilasit, kääntyvät suihkuseinät, koristelasit, aidot antiikkilasit, terassilasit, takaneduslasit, lämpölasit ym. Kirkkaat- ja värilliset peilit mittojen mukaan , koristepeilit , wc- peilit ym.


Laadukkaat INARIA liukuovet ja kaapistot . Liukuovet ja kaapistot mittojesi mukaan verkkokaupastamme. Suomen paras hinta-laatusuhde!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit