Parketti notkuu

Suht uusi rivitaloyhtiö ja asuntomme kolmessa nurkassa parketti notkuu alaspäin, siis kun jalalla painaa niin lattia antaa periksi nurkista. VOIKO PUU- TAI LAMINAATTILATTIAN ASENTAA VANHAN LATTIAN PÄÄLLE? Kyllä, mutta puu- ja laminaattilattioiden alusta tulee olla tasainen ja vakaa. Ota yhteyttä jälleenmyyjään jos olet epävarma asiasta. Jos alusta ei ole tasainen, voi parketti ruveta narisemaan ja notkumaan.


Tarkista myös että uusi lattia ei nouse yli . Saimme juuri remontin valmiiksi. Emme valitettavasti itse olleet viikkoa tarkkailemassa remontin kulkua, vaan töissä. Puhelimella meidät on tavoittanut hyvin. NoH remonttia hoitanut ammattilainen oli asentanut . Ostimme muutama kuukausi sitten kerrostaloasunnon, johon oli asennettu noin kolme vuotta sitten parkettilattia. Asennuksen oli tehnyt asunnon myyjää edeltänyt asukas.


Nyt olemme huomanneet että erityisesti joistakin kohdista parketti painuu astuttaessa jopa puoli senttiä - sentin alas päin ja pitää kovaa natinaa ja . Miten parketti yleensä kiinnitettään lattiaan? Talossa ei ole ollut koneellista ilmanvaihtoa, josta syystä varmastikin ilman kosteus ei ole ollut ideaali. Mutta toisen kerroksen lattia notkuu yhdestä kohtaa. Siis siinä on sellaiset vanhat pitkälankkuiset parketit , ja pari lankkua notkuu. Makuuhuoneen lattia, alla olohuone.


Toisaalta taloyhtiö vastaa rakenteista ja putkista, joten riski ei ole suuren suuri. Ja kyllähän puutalon lattiat vaan voi . Onko teillä ongelmaa parketin natisemisesta? Parketti vai laminaatti lapseperheeseen? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa Samankaltaisia 25.


Mikähän avuksi, kun 5-vuotta vanha parkettilattia on eräästä kohti alakanut askelen alla narahteleen? Asennus on asianmukainen alustoineen ammattilaisten tekemänä. Meillä parketti asennetaan usein koko huoneistoon märkätiloja lukuunottamatta, joskus jopa yksitotisuuteen asti. Sisustuksellisesti hyviä ratkaisuja voidaan saavuttaa myös yhdistelemällä puulattiaa ja. Muitakin vikoja tarkastuksessa löytyi.


Lattian notkumisen estä-. Kaiken lisäksi pesuhuoneen vesiputkien läpiviennit olivat tiivistämättä. Taloa ryhdyttiin tutkimaan . Laadukkaan lattiaremontin lopputuloksen saavuttamiseksi parketin asennuspohjan tulee olla tasainen.


Epätasaiselle pinnalle asennettu parketti notkuu ja narisee. Pohjatöiden arviointi pyritään tekemään pintapuolisella tarkastelulla mahdollisimman huolellisesti. Varmuus saadaan kuitenkin vasta, . Oikea parketti ei voi keikkua ja notkua , ainoastaan lautaparketti tekee näin.


No- niin, nyt sitten tällaista ”pelleparkettia” kutsutaan parketiksi. Jotain liimaahan sinne on ollut pakko tunkea. Mitä laminaatteihin tulee, niin . Ensinnäkin mietin höyrysulun tarvetta, tarvitaanko? Tasaiselle alustalle laitettu parketti ei notku.


Se kantaa helposti kaappien painon. Juuh elikkä kelluvahan se parketti on. Reippaasti repimällä nousee puoli lattiaa ilmaan. Sit hionut betonista epätasaisuudet ja liimat pois. Askel äänieriste ja laminaatti tai parketti päälle.


Noin tulee hyvä ja lattia ei notku ja nitise. Lautaparketti tai laminaattilattia asennetaan kuivalle, tasaiselle,. Tarvittaessa runko on kuitenkin ensin tuettava notku - mattomaksi ja sitten . Kysymys kuuluu: onko taloyhtiö vastuussa tuosta välipohjarakenteesta, sehän tulee tietenki korjata ja jos on niin missä laajuudessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit