Parketin vahaus kiilto

Jos parkettilattiaa kuitenkin vahataan , se tulee tehdä vain ehjälle lakkapinnalle ja vasta kun seuraavaksi lattia hiontaan ja uudelleen lakataan. Kiilto Kodinhoito kiiltokodinpuhdistus. KIILTO PARKETTIVAHA Hoitovaha lakatuille puu- ja parkettilattioille.


Suojaa lattiaa naarmuilta ja kulutukselta. Peittää kulumajäljet palauttaen kiillon. Nyt entistä kiiltävämpi ja kestävämpi!

Lainaus kiiltovahan sivuilta. Että kiva vaan kun aina saa . Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Parketin vahanpoistosta 11. MP1XeMZA7AY Samankaltaisia 30. Menetelmällä tarkoitetaan pinnan käsittelyä suoja.


Siivous- ja puhdistusalan verkkokauppa. Ensimmäisten viikkojen aikana käsittely kannattaa suorittaa useaan kertaan, jotta lattian pintaan muodostuisi pitkäaikaisesti suojaava kalvo.

Ennen raskaampiin operaatioihin ryhtymistä kokeilisin kuitenkin ensin, josko kotikonstein pärjäisi. Itsellä 70-luvulta peräisin oleva tammiparketti , jossa kyllä naarmuja. Kokeile ensin tätä, kustannukset . Vaha kuin vaha , niin lakka pitää poistaa ensin. Lakan päälle jos jotain vahaa laittaa, niin häviää kiilto ja tulee tahmea pinta, johon lika tarttuu entistä tiukemmin. Kannattaa vahata lattia ennen muuttoa parkettivahalla kunnon perinteiseen rätti käteen ja kontalleen -tyyliin ;).


Itse en ole koskaan parketteja vahannut ja ollaan asuttu talossa jo muutama vuosi. KIILTO KODIN LOISTO LATTIAVAHA 500MLKiiltävä vaha useille kodin lattiapinnoille. Tarkastele: Taulukkona Lista. Sijainti, Nimi, Tuotenumero, Hinta. Poista irtolika imuroimalla pehmeällä suulakkeella.


Puu- ja parkettilattialla tulee välttää veden käyttöä. Poista tahrat aina ennen kuin ne ehtivät pinttyä lakka- tai öljypinnalle. Kuivaa tarvittaessa kevyesti . Maalattuja ja klinkkerilattioita laatoitettaessa (vain sisätilat) on varmistettava pinnoitteen riittävä tartunta alustaansa.


Lattialämmitys on kytkettävä pois n. Levypinnat käsitellään ohentamattomalla Start Primerilla.

Muovi-, maali-, kaakeli- ja klinkkeripintoja laatoitettaessa ( vain sisätilat) on varmistettava pinnoitteen tartunta alustaansa. Lisäksi vaha , rasva ja lika pestään laatoitettavalta pinnalta emäksisellä pesuaineella . Kaikkia parkettejahan ei tarvitse vahata ollenkaan ja uutta parkettia ei kannata vahata ainakaan muutamaan vuoteen. Meillä on öljytty parketti ja sitä hankittaessa sanottiin, että vahata ei tarvitse ja kymmenen vuoden päästä voi öljytä, jos on kovin kulunut ja kiilto himmennyt.


Suojaava ja riittoisa puhdistusaine lakatuille ja öljytyille parketti - ja puulattioille. Vähentää lian kiinnittymistä ja jättää puhtaan tuoksun. Lakattua parkettia hoidetaan myös parkettivahalla ja parketinhoitoaineilla.


Nestemäinen kiillotusvaha antaa kauniin kiillon ja sopii käytettäväksi kiilotuskoneen kanssa, kiinteä vaha on helpompi laittaa ja kiillottaa käsin. Eniten kuljetuista kohdista vaha kuluu helpommin pois, joten ne . Poistaaksesi tuotteen: Käytä Pledge Vahapois -ainetta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit