Paras kuivakäymälä sisätiloihin

Kompostoiva, polttava vai pakastava käymälä ? Tutustu vaihtoehtoihin ja lue Meidän Mökin kuivakäymälöiden valintaopas! Vain toimiva ilmastointi tekee huussista hajuttoman. Ilman tulee kiertää laitteen kautta pihalle, olipa huussi ulkona tai sisätiloissa.


Toimiva kuivakäymälä on käymälän sisälle asentamisen ehto. Kuivakäymälä voi olla vedetön tai erittäin vähän vettä käyttävä käymälä.

Ulkotiloihin ja talvella kylmiksi jääviin tiloihin sopivat kuivakäymälät , joissa ei ole . Kokemuksia kuivakäymälöistä sisätiloissa. Global Dry Toilet Association of Finland. K äy mäläseura Huussi ry . Useimmille ulkohuussi tuntuu täysin vieraalta ajatukselta: moni hoitaa wc-asiat mieluummin kuivissa sisätiloissa ilman tuulenvirettä takalistossa. Oikean mökkihuussin valintaan vaikuttaa ratkaisevasti se, tuleeko uusi käymälä asuin- vai ulkorakennukseen.


Vessan valinnassa puntaroidaan käyttäjämäärää, tilaa ja tuotosten jälkikäsittelymahdollisuuksia. Mainio vaihtoehto on myös Biolan Icelett, pakastava käymälä. Se voidaan asentaa mihin tahansa sisätilaan , eikä se tarvitse edes mitään liittymiä, tuuletusta , vettä tai viemäriä.

Vessalaitteessa on sisäastia, jonka biohajoavaan pussiin jätökset kertyvät. Laite pakastaa jätteen -asteeseen, jolloin mikrobitoiminta pysähtyy. Tästä syystä päätimme julkaista tämän kirjoituksen siitä, mikä on mielestämme paras kompostikäymälä ja antaa sille rohkeasti suosituksemme, kokemukseemme perustuen:. Se on ainoa malli, joka todella oikeasti käsittelee käymälä - ja elintarvikejätteet valmiiksi mullaksi sekä esipuhdistaa nesteen.


Kai periaatteessa suunnilleen päällekkäin ois paras ja alimmaiseksi säiliö. Pitää vielä pari viikkoa odotella, että on tarpeeksi valoa, kun parasta onkin, että ne yksilöt erottuu , mitkä pärjää alusta loppuun luonnonvalolla Suomessa. Suurin osa kuivakäymälöistä menee edelleen mökeille, mutta yhä useampi vaihtaa oman talonsa sisävessan kuivakäymälään. Edulliset kuivakäymälät mökille ja vapaa-ajan asunnoille Netraudasta.


Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa oma kuivakäymälä netistä! Nykyaikaiset kuivakäymälät eivät haise, eikä tyhjennyksessä likaa käsiä. HS neuvoo, miten löydät monien mallien joukosta sopivan mökillesi. Kuiva- ja ekokäymälöiden hintahaitari on suuri, parista sadasta muutamaan tuhanteen euroon. Siitä on 10:n vuoden käyttökokemus sisätiloissa.


Ekovessa on kehitetty Ruotsissa putkiremontinaikaiseen tarpeeseen. Tässä artikkelissa käsittelemme millainen on paras kuivakäymälä sisätiloihin , niin mökille kuin kotiin. KUIVAKÄYMÄLÄ BIOLAN NATURUM. Sisätiloihin sijoitettavasta kuivakäymälästä on useita versioita, oikea löytyy käyttäjämäärän, tilan ja tyhjennyksen helppouden perusteella.


Haja- asutusalueilla kuivakäymälä ratkaisee ison osan jätevesiongelmasta.

TEKSTI: SARI HUUHTANEN, KÄYMÄLÄSEURA HUUSSI RY KUVAT: KÄYMÄLÄSEURA HUUSSI RY. Nopeasti kotiin toimitettuna. Moderni käymälä on hajuton ja siisti!


Osta perinteinen kompostoiva tai erotteleva kuivakäymälä kätevästi verkkokaupasta - myös nykyaikaiset polttavat ja pakastavat sähkö-WC:t. Polttokäymälöiden uusi taso perustuu suljettuun ilmankiertojärjestelmään ja parantaa siten. Propaanitoiminen polttokäymälä polttava käymälä , jonka energianlähteenä on kaasu (propaani). Mukavuutta maalle ja mökille! Johanna ja Santeri Kortelahti rakensivat ympäristöystävällisen kuivakäymälän.


Se on heidän mielestään paras ratkaisu haja-asutusalueiden taloille ja mökeille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit