Mola ankkuri

MOLA kannattelee suuriakin kuormia tukevasti, käytännössä ainoa rajoitus on levymateriaalin kestävyys. Soveltuva levyn paksuus on 6–mm, levyn takana on oltava ontelo. Eristemateriaali voi hankaloittaa asennusta.


Käytä tulppaa paloturvallisuutta vaativissa kohteissa. Asennettu ankkuri ei löysty vaikka ruuvi avataan. MOLA on laadukas kokometallinen molly -tyyppinen ankkuri , joka voidaan kiristää akkukoneella tai asennuspihdeillä. MOLAn rakenne sallii kiinnitettävän kohteen poistamisen ja uudelleen kiinnittämisen useita kertoja.


Sähkösinkitty MOLA on tarkoitettu käytettäväksi kuivissa sisätiloissa. Metallinen ohutlevyankkuri MOLA. MOLA on laadukas, kokometallinen molly - tyyppinen ankkuri , joka voidaan kiristää ruuvimeisselillä tai asennuspihdeillä. Kiinnitetty kappale voidaan tarpeen mukaan irrottaa ja kiinnittää uudelleen.


MOLA on kokometallinen kiinnike, joka on tarkoitettu kevyisiin kiinnityksiin, jotka suoritetaan levy- tai ontelomaisiin rakenteisiin. Ammattitason MOLA - ankkurien asennuspihdit. Ankkuri vahvoihin kiinnityksiin ontelomaisissa rakenteissa.


Soveltuu sisäkäyttöön sekä väliaikaisesti ulkokäyttöön. Yrityksen kiinnitystarvikevalikoima kattaa erilaiset ankkurit , tulpat, kiinnikkeet, poranterät, asennustyökalut sekä kiinniketuotteet sähkö ja lvi tarpeisiin. Edellisellä omistajalla oli seinät täynnä hyllyjä ja nyt seinissä (kipsilvy tms.) on paljon niitä metallisia pyöreitä ankkureita tai tulppia. Miten saan ne pois ilman, että puolet seinästä hajoaa. Onko noiden poistamiseen . Ola-ohutlevyankkuri ja ruuvi.


Matkahuolto, lähellä-paketti 90€. Posti kotiinkuljetuksella 140€. Nouto tavaratalosta kanta- asiakkaille €. Toimituskulut alkaen 90€. Lisää Tuotetietokansioon.


Levyseinäkiinnike, MOLA 4-ohutlevyankk. X-koukkuja on saatavana yksi-, kaksi- ja kolminaulaisina. X-koukkuun voidaan kiinnittää korkeintaan kiloa kiinni- tyspistettä kohden. X- koukku kestää korkeintaan kg:n painoisia esineitä, mikä sopii useimpiin kiinnitystarpeisiin. Ankkuria varten levyyn porataan kiin- nikeohjeen . Wurth Wip Kipsilevyankkuri OLA (10kpl).


Ruuvit, naulat ja kiinnitystarvike. Hercules tiivisterengas nippelisarja. KIINNITYSTEKNIIKAN PIKAKURSSI. Välimuistissa Täydellinen puilta maailmaan vapaa melonta. Koska pitkään suosikki melojille Tämä ketterä pieni kajakki on loistava lelu naisille ja.


KEMIALLINEN LYÖNTIAMPULLI. MUHVILLINEN SÄÄTÖKARMIRUUVI SKRH. KIINTEÄSÄÄTÖINEN KARMIRUUVI. Nopeuta ja tehosta kiila-ankkurien asennusta vasaratyökalulla. Ehdoton työkalu lyöntiankkurien turvalliseen ja nopeaan asennukseen.


V pistorasia, Ankkuri , Ankkuriboksi, Akkulaturi, Sähkötoiminen tyhjennyspumppu, Mekaaninen tyhjennyspumppu. Keulakori, Palosammutin, Peräkori, Peräreelinki, Navigointivalot, Reelinki.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit