Loiskekuppi

Harmaa Luja- loiskekuppi ottaa pintavedet vastaan syöksytorvelta ja ohjaa ne haluttuun suuntaan yhdessä 5x 1x 1mm:n Luja-vesikourun kanssa. Sopii ulkonäöllisesti yhteen muiden Luja-pihakivien kanssa. Lujabetonin loiskekupin koko on x. Saatavana myös loiskekuppeja.


Tuotteet myydään kappaleittain.

HB:n maahan asennettava betonisen vesikourun avulla voidaan sadevesijärjestelmistä valunut vesi johdattaa kauemmas talon reunasta. Hulevesikivet ja vesikourut. Vesien ohjaaminen on talon rakenteiden kannalta välttämätöntä, sillä taloon päin valuva vesi voi vaurioittaa perustuksia ja johtaa homeongelmiin. Taloon päin valuva vesi voi vaurioittaa perustuksia ja johtaa homeongelmiin sisätiloissa. Betonista valmistetaan myös sadevesien ohjaamiseen vesikouruja ja loiskekuppeja.


Tutustu myös HB-Hulekiviinja Hulelaattoihin! Perinteiset betoniset ja graniitiset vesikourut ja loiskekupit kaduille ja pihoihin.

Muut pihatuotteet: reunakivet, vesikourut, loikekivet ja -kupit. Reunakivillä teet huolitellun lopputuloksen. Ne pitävät kiveyksen koossa ja rajaavat käytävien, polkujen ja ajoväylien reunat.


Kaikki tuotteet unelmiesi pihaan. Pihakivet, puutarhan kasvit, puutarhan tarvikkeet, pihasuunnittelut ym. Sadeveden ohjaus kouru ja loiskekuppi. Pihakivimallistoista löytyy yleensä myös sadevesien ohjaamiseen tarkoitettuja kouruja ja loiskekuppeja. Loiskekuppi on yleensä betonista valmistettu syvennys, joka asennetaan maahan mieluiten melkein kiinni rännin poistoputken ulosheittäjään.


Tällä asennustavalla varmistetaan . Veden ohjaus pois rakennuksen vierustoilta on tärkeää. Meillä on satavuotias iso talo, jossa ei ole mitään sadevesien salaojitussysteemiä. Ajattelin hankkia rännien alle loiskekupit ja sitten vaikka pari met. Koko: 5x 1x 1mm. Vesikuppi Loiskekuppi kevyt 125.


LUJA LOISKEKUPPI 300X300X100. PARVEKKEIDEN SADEVEDENPOISTOJÄRJESTELMÄ.

Täyttää EIpalovaatimuksen. Porraskiven etupinta on lohkottu ja askelman pinta on sileä. Askelman muoto on poikkileikkaukseltaan suorakaide. Nousuun ja etenemään voi vaikuttaa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit