Kannustalo rauhala

Mansardikattoisen messuvoittajan suuren suosion myötä Rauhalalle on suunniteltu myös muita katto- ja kerrosratkaisuja. Alussa lähdimme liikkeelle perinteisestä Rauhalasta , mutta yksi asia johtaa usein toiseen ja lopulta jossakin vaiheessa ihastuimme Rauhalan modernimpaan ulkoasuun. Kotimme on moderni Rauhala maustettuna pikantilla Harmajalla!


Olemme tyytyväisiä prosessin lopputulokseen. Saat tarkempaa tietoa toimitussisällöstä, hinnoista ja . Hyvin suunniteltu piha vastaa koko perheen toiveita: pojille oma leikkipaikka, isälle kasvihuone ja äidille upea terassi, jolta voi ihailla pihaa ja seurata lasten leikkejä. Suojaisa terassialue tarjoaa. Tänään pääsin kamerani kanssa vierailemaan mitä ihanimpaan taloon, työkaverini Mintun, hänen miehensä Jussin ja heidän 4-vuotiaan tyttärensä Hertan sekä perheen mainion mäyräkoiran Raimon kotiin. Kiitos kun saimme pikku-T:n kanssa tulla vierailulle . Rinnetalon yleisilme on ajaton ja juhlava.


Laadukkaat materiaalit ja ajatuksella valikoidut värisävyt huokuvat huolellista suunnittelua. Tämä kotiprojekti on toteutettu harkiten, jonka kyllä kokonaisuutta ihastellessaan huomaa. Mitä tarkoitat että sisälsi myös päätykolmioelementtien asennuksen ? Niinhän se yleensäkin kai elementtitalossa varsinkin kuuluu.


Ollaan mietitty, mutta kalliinpuoleinen paketti mietityttää. Onko hinnoissa tinkivaraa? Toisena vaihtoehtona on käyttää timpuriporukkaa. Liitäntäkuluja tontille tulee n. Kiinnostuksen kohteena on mm.


Niissäkin nimittäin on kustannukset nousseet ja just kuulin et suunnilleen meidänkin nykyinen on yli 100teuroa 1mRauhala harjakatolla) mistä me maksettiin noin 85teuroa ilman tallia vuonna -05. Jos pystytyksessä jossain säästää niin se kannattaa ottaa vain vesikattoon ja laittaa esim tiilet itse. This Pin was discovered by Taika Unelma.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Upea valkoinen Rauhala -Koti. Keittiö avautuu isoon oleskelutilaan, moderniin tupaan. Talviaurinko valaisee Lato-kodin julkisivua.


Tsekkaa taloesittelymme nettisivuiltamme ja tule tutustumaan . Ihmeitä teemme hetkessä, mahdottomat asiat vievät hieman enemmän aikaa. Kannustalon Rauhala 170A, jossa huoneistoala 168m2.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit