Kalkki suursäkki

KALKKI CALCIPRILL RAKEINEN. Lähetämme tuotteet 1-viikossa. Tuote on pakattu muovisella sisäsäkillä varustettuun 6kg:n suursäkkiin.


Tuote on kansainvälisen Omya- konsernin valmistamaa ja pakkaamaa. Syynä tähän on raaka-aineen, .

Calciprill on jauhettuun kalkkiin. Lisäksi kalkitus parantaa ravinteiden käyttökelpoisuutta kasveille luo hyvät olot maan pieneliöiden toiminnalle. Valmistettu erikoishienosta, suomalaisesta, magnesiumpitoisesta kalkkikivestä. Erikoishieno kalkki vaikuttaa.


Yhteistyökumppaniemme kautta myös kalkin levitys. Pakattu 600kg suursäkkeihin , levitys onnistuu tavallisilla lannoitteen levittimillä. Edullinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto kalkitukseen.

Oikeanlainen ja oikeaan aikaan tehty lannoitus auttaa kasvia kasvamaan ja kukoistamaan! Suomalainen maaperä on usein melko hapanta ja sitä tulee kalkita. Osa kasveista viihtyy tosin happamalla maalla.


Valikoimistamme löydät myös luonnonmukaiset lannoitteet. Nopeavaikutteinen ja pölyämätön kalkki soveltuu erinomaisesti esimerkiksi happamien ongelmakohtien täsmäkalkitukseen pelloilla. Rakeistetun muodon ansiosta tuote on helppo levittää . Maan kasvukuntoon panostaminen on viljelyn perusasioita. Valikoimassamme on sekä puhtaat kalkkituotteet että suositut ja edulliset teollisuuden kuonavalmisteet.


Puhdasta kasvuvoimaa pelloillesi. Koverharin kuonakalkki ja masuunikalkki kulkevat nyt uudella nimellä: Mustakalkki. Mustakalkki on yleiskalkitusaine, joka valmistetaan masuuni- ja teräskuonasta. Kuona sisältää kasveille tärkeitä aineita, kuten kalsiumia, magnesiumia ja piitä. Ilmeisesti nimenomaan nopeavaikutteista, mutta paremman pitempiaikaisen hyödyn saa tavallisella kalkilla.


Löytyy meiltä myymälöistä. Dolomiittikalkilla sadon määrä kasvaa ja laatu paranee.

Kalsiumia kasvit tarvitsevat solukon rakentamiseen koko kasvukauden ajan - magnesiumia tarvitaan lehtivihreän muodostamiseen sekä nestevirtausten ja ravinteitten kuljettamiseen. Vähentää nopeasti maan happamuutta ja helpottaa ravinteiden käyttöä. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Paltamossa ja Juuassa. Kalkita voit milloin vain! Pidetään silti yhteisostoidea henkissä, säkkillinen vaikka neljään osaan turun seudulla.


Hankinnan jälkeen täytyy varautua pakkaamaan heti ilmatiiviisiin . Kekkilä Puutarhakalkki on puhdas ja luonnonmukainen kalkki Koostumukseltaan Kekkilä Puutarhakalkki on murumainen ja kostea. Siksi se on helppo levittää tasaisesti ja ilman pölyä. Rakenteensa ansiosta Puutarhakalkki liukenee nopeasti. Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös.


GreenCare Rakeinen Puutarhakalkki Säännöllinen kalkitus auttaa puutarhasi kasveja kasvamaan paremmin. Se valmistetaan puhtaasta, luonnonmukais. Välimuistissa Soveltuvat kalkkituotteet. Möhöjuuritaudin torjunnassa käytetään kalsiumhydroksidia eli sammutettua kalkkia. Sammutettua kalkkia on saatavana kg:n säkeissä sekä suursäkeissä maatalouskaupojen kautta.


Nordkalk valmistaa sitä tuotemerkillä Nordkalk SL.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit