Inupekt forte pennulle

Inuliini saa suolistossa aikaan positiivis. Jos uloste ei kovetu viikon sisällä, kannattaa ruoka vaihtaa toiseen, sellaiseen joka ei sisällä vehnää tai ohraa (eikä myöskään lisäaineita). Inupekt Forte - Lemmikkien suoliston hyvinvointiin. Jos tilanne ei ole rauhoittunut, ota pennun tai vanhuksen kanssa yhteyttä eläinlääkäriin keskustellaksenne jatkotoimenpiteistä.


Tämän jälkeen ei ole tullut mitään vaikka olen käynyt kertaa ulkona sen kanssa.

Sen sisältämä inuliini on luonnollinen prebiootti, joka ylläpitää suoliston hyötybakteereja. Onneksi se söi iltaruokansa halukkaasti, juo ja leikkiikin. Joten varmaan turvallisesti voin seurata tilannetta. Jos kunto heikkenee, alkaa . Se kyllä ole mikään ripulilääke, mutta antibiootien yhteydessä hyvä ja perus pikkuripulissa.


Itse olen antanut pennun sipuloidessa vettä ruiskulla ettei pääse kuivumaan helteellä. Nämä sporttijuomapullotkin.

Pennulle sen säännöllinen antaminen oli kyllä ihan hyvä juttu. Valmistaja Biofarm Oy, Suomi. Lemmikkieläinten suoliston hyvinvointiin tarkoitettu valmiste. Sisältää inuliinia, luonnollista prebioottia, joka ylläpitää suoliston hyötybak.


Nyt kakka on muuttunut keltaiseksi (muistuttaa hyvin paljon sinappia), ja on sellaista tahnamaista. Tiistaina oli myöskin oksentanut (sellaista vihreänkellertävää, kuin ruoho-oksennusta). Yleisimpiä aiheuttajia ovat pilaantuneen tai koiralle muuten sopimattoman ruoan syöminen, stressi (esim. elinympäristön muutokset), tarttuvat taudit ja etenkin pennuilla sisäloiset eli madot. Myös äkilliset ruokinnan muutokset voivat aiheuttaa ripulia. Koiran maha toimii parhaiten tutulla ruokinnalla eikä koira yleensä kaipaa . Mikäli oksentelu jatkuu pitkään on koira saattanut syödä jonkin esineen tms.


Tulee muistaa, että lammaskoira on ns. Kissanpennun ripulia ei pidä ihmetellä kovinkaan kauaa, pieni eläin kuivuu nopeasti ja silloin on jo tosi kyseessä. Kissaa ei myöskään saa paastottaa päivää kauempaa.


Madot voivat aiheuttaa löysää . Eikä ollut mistään vakavammasta kyse! Glukaani tehostaa inuliinin vaikutusta estämällä haitallisten bakteerien kiinnittymistä suolen .

Lisäksi voidaan antaa apteekista ilman reseptiä saatavia ripulilääkkeitä esim.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit