Hirsipöytä myynnissä

Järeä ja hieno hirsipöytä myytävänä. Pöydän keskipuu hieman alle 5m. Hirsipöytä ja penkit alkaen €. Valmistamme ja myymme hirsikalusteita , hirsipöytiä, hirsisaunoja, hirsimökkejä, puutarhakalusteita sekä huonekaluja. Yksi Broowoodin kaikkien aikojen suosituin hirsikalusto nyt myös erillisillä penkeillä ja pöydällä! Hyvä ruokailupöytä normaalin pöydänkorkeuden vuoksi.


Perinteisessä hirsikalustoss. Osta ennen kevään ruuhkia. Vakiopituus 200cmLeveys 170cmPuulaji MäntyHirren halkai. Kuvankauniin Lamperilan maalaismaisemissa, Kallaveden omarantaisella tontilla sijaitseva kiinteistökokonaisuus. Broowood hirsisorvaamon uusi upea hirsikaluste malli, joka sopii hyvin kotipihoille sekä julkisille paikoille ja ravintoloide.


Käsin veistellyt hirsikalusteet sopivat erittäin hyvin luonnon läheisyyteen kuten kesämökkien pihoille, grillikatoksiin, ulkoilureittien varsille ja puistoihin. Kalusteille on käyttöä myös kotipihoilla ja terasseilla. Suomalaista käsityötä, Suomalaisesta puusta. Massiivisesta hirrestä veistetyt kalusteet ovat kasvattaneet suosiotaan . MYYDÄÄN HIRSIPÖYTIÄ HINNAT ALK. ALKAEN LAUANTAISIN SULJETTU!


Myynnissä vain suoraan tehtaalta: Jukka hautamäki. Torin tarjoustuotteisiin kuuluu mm. Jenkki-eBayssa on ollut joskus myynnissä , myös ohjeita tekemiseen.


Voi olla että tulostin joskus ohjeet, mutta täytyisi katsella löytyykö niitä vielä. Sahaaja keskittyy vain suoraan sahaukseen! Ps:Jos meinaat itsetehdä hirsipöydän etkä saa pölliäpoikki Unohda koko homma!


Opettajamme laittoi etsimään käytännöllistä hirsipöydän ohjetta. Siirrettävistä hirsirungoista on jatkuvasti myynti -ilmoituksia, mutta ole tarkkana ja selvitä myyjän asiantuntemus. Jykevä hirsipöytä penkkeineen on tehty rakennuksen alkuperäisen parven hirsistä.


Kun näin mitä kaikkea ryhmässä oli myynnissä , silmäni avautuivat aivan uudenlaisille sisustusmahdollisuuksille. Kesämökin merenpuolisella alueella sijaitsee suuri hirsikaiteinen terassi ( hirsipöytä ja penkit) sekä kalkkikivilattialla ja -seinillä grillikatos. Ranta-alueella sijaitsevat kalkkikivestä rakennetut ulkoilmatilat (savustusuuni, ulkotakka, puusta veistetty pöytä ja penkit), joista avautuu henkeäsalpaava näköala Kydeman lahdelle ja . Olen hakannut jo parikymmentä vuotta metsäkelkalla ja parireellä jopa myyntiin asti ja samalla polttopuut ainakin kolmeen savuun.


Kun hakkaan metsiäni vain hoitotarkoituksessa valikoiden. Kestää sitten hirsipöytä sukupolvia, kun sitten vielä vähän käsitellään. Vasten aurinkoa otettu kuva, mutta asia selvinnee.


Katso myös: Myydään piha ja puutarha.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit