Biolan light

Harmaavesisuodatin light. Oikein mitoitettu, asennettu ja. Pesuvesien käsittelyyn tarkoitettu lämpöeristämätön suodatinmoduuli.


Suodatinmoduuli tai moduuleista rakennettu käsittelyjärjestelmä sopii ulosasennettuna kesäkäytössä olevaan kohteeseen, kuten kesämökille tai siirtolapuutarhamökille. Light -moduulit sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön, mikäli ne on asennettu .

Yritys on mukana myös asumis- ym. Suodatin asennetaan tasaiselle, kantavalle, routimattomalle alustalle, esimerkiksi sorapatjan, murskepatjan tai valetun betonilaatan päälle. Biolan light harmaavesisuodatin. Suodattimen tulee olla vaakasuorassa sekä pituus- että poikittaissuunnassa, jotta jätevesi virtaa tasaisesti hyödyntäen kaiken puhdistuspintaalan . BIOLAN HARMAAVESISUODATIN LIGHT. Suunnittelu ja asentaminen.


Suodat- timessa käytetään eloperäistä suodatin- materiaalia, johon jäteveden lika-aineet tarttuvat. Materiaalin pinnalla elävä pien-.

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kotimainen, ekologinen ja helppo ratkaisu ”harmaiden” jätevesien käsittelyyn! Olemme käyttäneett sitä pari kesämökkivuotta (toukokuu-syyskuu). Hinta lienee nykysisn noin € 400. Liäksi asennusta ja kaivuuhommia, Ihan toimiva kapine.


Tosin kätevä tekee itse saman periaatteen mukaan . Fosforia sidotaan suodatinmateriaaliin. Typen väheneminen perustuu biomassaan sitoutumiseen. Sen voi asentaa ihan ulos, siinä on päältä ladattavat viisi kasettia johon laitetaan rehevöityneiden järvien putsauksessa nostettua vanhaa puoliksi . Tuotekuva, josta käy selville tuotteen toiminta ja sisältö.


FI:stä biolan harmaavesisuodatin light vertailet tuotteita k. Установленный на улице фильтровальный модуль или построенная из модулей система водоочистки . Edistämme hyvää rakennustapaa ja tuotamme siihen tarvittavaa luotettavaa tietoa infra-alalle , talonrakentamiseen, talotekniikkaan sekä kiinteistönpitoon. Olemme täyden palvelun tietotalo ja tuotteemme kattavat rakentamisen elinkaaren suunnittelusta. Asennusesimerkki ja mitat.


Greywater Filter UK and Ireland. No electricity, no moving parts.

Contact us for information. Ma biologiseen suodattamiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit