Jalkaterapiapalvelut askelma helsinki

Jalkaterapiapalvelut Askelma. Meillä työskentelee osaava ja innostava henkilökunta. Yritys toimii Kauneudenhoito -toimialalla. Yhtiömuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ. Kotipaikka: Helsinki Lähde: YTJ.


Yrityksen liikevaihtoluokka: 0–milj. Toimipaikan henkilöstöluokka: 1–henkilöäLähde: . Pehmeät lahjat pukinkonttiin Askelmasta ! Sukkiin ommeltu hopealanka hillitsee bakteerien kasvua ja vähentää hajua ja . Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Helsinki. Sähköpostiosoite: tiimi(a) askelma.


Voimassa olevat rekisteröinnit. Rekisterin nimi, Alkupvm. Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä . Muu terveyspalvelu soita ja pyydä tarjous! Tutustu tarkemmin palveluihin.


Lue lisää jalkaterapiasta. Mit Yelp kannst du n, Empfehlungen teilen und dich mit anderen darüber austauschen, wo in Helsinki es richtig super ist und wo es eher nicht so toll ist. Työtehtävät: Malmin sisätautipoliklinikka - jalkaterapiayksikkö ( Helsinki ) Pohjola Sairaalan kuntoutusyksikkö - nilkan ja jalkaterän kuntoutus ( Helsinki ) TMPL Health (tmi) - asiantuntijaluennot (jalkaterapia) ja painonnoston ohjaus. HK Helsinki Oy, Sähkötalo, Kampinkuja Kamppi.


Malmintori on Malmilla Koillis- Helsingissä sijaitseva kauppakeskus. Näytetään hakutulokset: Jalkojenhoitajat. Palveluhaun hakutulokset: 0-- Helsingin puhelinluettelo - Suomen Numerokeskus Oy. Anna jaloillesi niiden ansaitsema joululahja. Aineeton lahja on ekologinen ja jalkaterapia edistää alaraajojesi terveyttä!


Askelman lahjakortilla ilahdutat itsesi ja lähimmäisesi! Tilinpäätösdataa ei saatavilla. Ammattimainen ja ystävällinen. Kävin itse hampaanpoistossa, kun hammas oli alkanut samana päivänä särkeä voimakkaasti. Images on instagram about askelma.


Sivuston otsikko: Sivuston avainsanat: Sivuston kuvaus: askelma.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit