Anident hinnasto

Täydellinen hinnasto on nähtävänä klinikalla. Hammaspotilaat pyritään mahdollisuuksien mukaan kutsumaan esitarkastukselle, jossa eläinlääkäri tekee potilaalle yleistutkimuksen, ottaa tarvittavat veri- ja virtsanäytteet ja käy omistajan kanssa yhdessä läpi hoitosuunnitelman sekä antaa siitä kirjallisen hinta-arvion. Suuri osa potilaistamme tulee jo nykyisin lähetteellä toisilta eläinlääkäreiltä, KIITOKSET HEILLE! Lähetepotilaille teemme vain oman erikoisalamme toimenpiteitä.


Erikoishammashoitojen tarjoamisesta hyötyvät paitsi potilaat ja niiden omistajat, myös lähettävät eläinlääkärit.

Asiakas voi luottaa omaan . Varmistathan hinnat meiltä tapauskohtaisesti! Yleisanestesia ja kivunlievitys toteutetaan yksilöllisesti suunnitellulla multimodaalitekniikalla. Potilas on ”tipassa”, intuboituna ja huolellisesti valvottuna.


Poikkeuksena ovat kollikissojen kastraatiot, joissa potilasta ei intuboida, . Koiran nelos- ja raivotautirokotus. Kissan kolmoisrokotus (kissarutto ja –flunssat).

Oikomishoidot – vain terveydellisistä syistä. Terveystarkastukset ja rokotukset. Suomen ykkönen koirien ja kissojen hammashoidossa ja suukirurgiassa.


Euroopassa hammasdiplomaatteja on yhteensä noin ja Yhdysvalloissa noin 130. Tanskassa on yksi hammasdiplomaatti, Ruotsissa ja Norjassa ei ainuttakaan. Niina Luotonen on Suomen ainut virallisen hammaserikoistumisen eli residenssin suorittanut eläinlääkäri.


Uusissa tiloissamme pystymme tarjoamaan lähiseudun lemmikeille peruspalveluita, kuten terveystarkastuksia, rokotuksia ja perusleikkauksia. Nämä potilaat hoitaa eläinlääkärimme Terhi Tuomi. Anident on Euroopan ainut sekä AVDC:n että EVDC:n . Rokotukset pyrimme keskittämään keskiviikkoiltoijen Rokotusklinikoille, jolloin hinta on hiukan normaalia edullisempi.


Alla yleisimpien toimenpiteiden hintoja. Nurmi Heikki, Tmi Heikki J Nurmi, Vesilahti. Hinnat eivät sisällä mahdollisia käynnillä. Lehtimäki Taina, Pirkanmaan Pieneläinklinikka, Ylöjärvi.


Equstom-talli ja Wellness. Copyright johannavauphotography.

Eläinlääkäriasema Anident. Hampaat paikataan, juurihoidetaan ja oikomishoidetaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Espoon kaupungineläinlääkäri.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit