Vanhat huonekalut pirkanmaa

Sisustus ja huonekalut ilmoitusta alueella Pirkanmaa. Upea papukaija nainen tuulimylly leimalla. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Mausteena tyyliin sopivia sisustustuotteita.


Meillä on laaja valikoima, käsittäen eri tyylisiä huonekaluja ja muuta esineistöä, pääosin Ranskasta, . Antiikkiliike RomuRitarin tehtävänä on pelastaa eri aikakausien vanhat tavarat, antiikkihuonekalut , valaisimet sekä arjen käyttöesineitä, kuten vanhoja arabian astioita ja muita työkaluja sisustuksen piristämiseksi.

Jalompana ajatuksena on myös puolustaa käsityötaidon arvostusta ja antaa uusi elämä tarinoita huokuville. Hyväkuntoiset ja siistit huonekalut. Kierrätyskeskuksen auto hakee Tampereen alueelta sekä lähikunnista maksutta ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia huonekaluja. Huonekalunoudon yhteydessä otetaan vastaan esim.


Entisöin vanhat ja uudemmatkin huonekalut perustuksiaan myöten tai virkistän ne uuden kankaan, vaahtomuovin tai hupun avulla. Toteutan myös monenlaisia korjaustöitä toiveittesi mukaan, esimerkiksi joustinverhoilut ja pienehköt pintakäsittelytyöt. Teen myös julkisten tilojen.


Liikkeemme karttasijainti: klikkaa TÄSTÄ kartalle.

UUTUUKSIA: Tähän päivitämme kuvia varastoon juuri saapuneista tuotteista. Lisää kuvia uutuuksista tuoteryhmien alla. Talonpoikainen musta rokokoo- pöytä Pyhäjoelta. Kaksi mustaa talonpoikaista . Wanhaa juurakkohuonekalustoa.


Myydään harvinainen Kempula- juurakkokalusto, johon kuuluu pöytäryhmä (kahden istuttava tuoli sekä kaksi tuolia), upea keinu ja sivustavedettävä sänky. Arviolta 1vuotta vanhat huonekalut. Tampere ja Hämeenlinna ovat vain puolen tunnin matkan päässä, pihaan pääset kätevästi myös bussilla! Suomen kiinnostavin huutokauppa. Meidät löydät osoitteesta Apiankatu Valkeakoski . Kierrätä käyttökelpoiset huonekalut tarvitseville, esim.


Käytöstä poistettavat huonekalut : Metalliset huonekalut (kuten heteka) ovat metalliromua. Vähäinen määrä muuta materiaalia ei haittaa (esim. puutarhakeinu). Puinen kaapisto, pöytä, tuoli, sänky ja muut puiset . Osto ja myyntiliike Piironki on Tampereella sijaitseva perinteinen osto- ja myyntiliike, joka ostaa ja myy kaikenlaista hyvää vanhaa tavaraa esim. Järjestämme myös huutokauppoja sekä ostamme kuolinpesiä.


Helmiä joukossa ei näytteille asetettujen lisäksi oikeastaan ole, hyväkuntoisia huonekaluja kylläkin.

Valikoima on tosin vaihtuva – kiehtovia kalusteita saattaa saapua päivittäin. Sattumankauppa on vanhan tavaran kauppa Sastamalassa. Tule sinäkin käymään vanhan tavaran kauppaamme Sastamalaan . Valikoimiin kuuluu huonekaluja eri aikakausilta, lasitavaraa, posliinia ja kaikenlaista ihanaa sisustamiseen! Kaikki putiikissa olevat tavarat eivät ole näkyvillä täällä, eikä myöskään kaikki täällä olevat mahtuneet putiikkiin, joten kysele rohkeasti! Tervetuloa vanhan ajan tunnelmaan!


Tykkää meistä facebookissa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit