Runkoleijona 25 mm

Skivan fungerar också som värmeisolering. Den används dessutom i bärande konstruktioner, bottenbjälklag (trossbottnar), som bärare av värmeisolering. Pakkauksen nettopaino, 2kg. Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys, korkeus), 300.


Se soveltuu tuulensuojaksi rakennusten ulkoseiniin, rossipohjiin ja kattoihin. Levyä voidaan käyttää uudis- että korjausrakentamiseen.

Levyt toimivat myös rungon tuulijäykisteinä. Käsitteitä ei kannata sekoittaa. Leijona-Tuu- lensuojalevyillä on M1-hyväksyntä. Deippa sekoitit varmaan lambdan . Sisäpuolelle lämpöleijona mm. Suomen kuitulevyn edustajan mukaan voi huoletta laittaa myös sisäpuolelle.


Jäsen Jäsen: Viestit: 87: Liittynyt: Ti Loka 1 . Hunton on napakkaa, kevyttä ja jämäkkää verrattuna runkoleijonaan.

Kipsilevyt olivat parhaasta päästä. Onhan siinä varmaan myös se puoli jota ei testattu eli runkoleijona parantaa u-arvoa mut kipsilevy ei oikeastaan yhtään. Vertaa runkoleijona mm laatumerkkejä vaivattomasti netissä! Kaikki urheilu- ja ulkouluvarusteet edullisesti VERTAA.


Levy toimii myös lämmöneristeenä. Lisäksi sitä käytetään kantavissa rakenteissa ja rakennusten alapohjissa. Runkoleijona imee vettä kuin . Huomaa syrjällään olevan yläjuoksun sijainti. Asenna pystykapula ristikoiden kohdalle tuulensuojalevyn kiinnit- tämistä ja yläpohjavillan puhallusta varten.


Matti Koukka, Leenalle: Huokoisen puukuitulevyn, kuten mm pontattu runkoleijona , voi päällystää esim. Siitä ei paremminkaan syötetty lapsi juokse läpi. Ne ohuemmat puukuitulevyt ovat tosiaankin aika höttöä ja hankalia saada seinälle ehjänä.


Pinkopahvin päälle vielä paperitapetti se . Sideaineena levyissä on puun oma sideaine, ligniini. Kosteudenkeston parantamiseksi kuitumassaan lisätään . Tuulensuoja- ja huokolevyt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit