Pöytälasi tampere

Hanki laadukas pöytälasi verkkokaupastamme. Tutustu kattavaan valikoimamme ja hyödynnä nopeat toimituksemme. Katso lisää verkkokaupasta. PÖYTÄLASI - LASILEVY PÖYDÄN PÄÄLLE.


Pöydän ehostamiseksi tai suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka nostaa pöydän arvoa ja pidentää käyttöikää merkittävästi. Voit myös tehdä persoonallisen pöydän rakentamalla jalat itse ja tilaamalla sopivan lasikannen jaloille. Pöytälasina käytetään yleensä 6mm . Meiltä löytyy kaikki lasit joita kotiisi tarvitset.


Kauttamme saat saunan ja keittiön lasien lisäksi terassilasit. Toimipisteemme löytyy Tampereelta. Meiltä mittatilauksena sisustuslasit, saunalasit, parvekelasit jne. Myös auton tuulilasien korjaus ja vaihto. Teemme uudet lasit rikki menneiden lasien tilalle lasipöytiin mallin mukaan sekä suojalasit pöydän päälle.


Toimitamme erilaiset lasipöydät jalkoineen mittatilaustyönä. Lasivaihtoehtoja ja paksuuksia on useita. Paksuus on 6mm, kestää hyvin pienet kolhut.


Värivaihtoehtoina on tavallinen kirkas, harmaa, optiwait (kirkas, ei vihreän sävyinen), etsattu (hiekkapuhallettu pinta). Myös tapetointi on hyvä vaihtoehto keittiön uudistamiselle! Lasina -mallistot sisältävät erittäin laadukkaita lasiratkaisuja, jotka tuovat eri tilojen sisustukseen näyttävyyttä, valoisuutta ja toiminnallisuutta.


Panostamme laatuun ja kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu. Vähäinen määrä muuta materiaalia ei haittaa (esim. puutarhakeinu). Puinen kaapisto, pöytä, tuoli, sänky ja muut puiset huonekalut otetaan vastaan puujätteenä. Kestopuusta tehdyt puutarhakalusteet ovat vaarallista . Toimimme NIKA-Parvekelasitusten edustajana Pirkanmaan alueella.


Kun omistat arvokkaan pöydän tai pöydän jota yksinkertaisesti rakastat, kannattaa sinun suojella sen käyttöpintaa ja kauneutta pöytälasilla vielä kun se on mahdollista. Laadukas pöytälasi varjelee huonekaluja naarmuilta, roiskeilta tai lämpövahingoilta. Mikä parasta, nyt voit valita lasin tyypin, värin, paksuuden ja reunan . Välimuistissa Hei, onko kukaan laittanut esim.


Jossain baareissa oon nähnyt, ois helppo pyyhkäistä liat pois ja alle sais vaikka minkälaisia ihania liinoja? Kiinnostais kovasti, mutta minkähän hintaista ja minkä paksuista pitäis lasin olla? Peilien ja taulujen kehystyspalvelut. Passepartout-pahvit, kehyslistat ja tarvikkeet. Tervetuloa palvelevaan lasitusliikkeeseen!


Jos se lasi taipuu, se tuskin on karkaistua lasia! Ja käsittääkseni noissa ei saa olla muuta kuin karkaistua. Olen kuullut että joskus on ollut myynnissä muka-karkaistua pöytälasia , eli on merkki karkaisusta mutta hajotessa on selvinnyt että onkin tavallista.


Vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella korjaus- ja rakennuslasitukset,alumiini ovet ja ikkunat sekä kaikki lasialan. Tilanjako-ovet,välitilanlasit,takan ja uunin eduslasit,kaidelasit ja laminoidutlasit. Sisustuspeilit,peililiukuovet,kokolasikaiteet,kokolasikaide,saunanlasiseinät,Dry Step termomatto ja eristyslasit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit