Padotusventtiili 110

Meltex 1läppäventtiili ( padotusventtiili ). Toimitus: Pakettitoimitus. Voidaan käyttää kohteissa, joissa korkoeron on oltava pienempi. Läppäventtiilit vaativat toimiakseen vain cm . Läpällinen lukittava paluuvirtauksen ja jyrsijät estävä venttiili salaoja- ja sadevesijärjestelmiin. Pallopadotusventtiili 1mm. Vaakapadotusventtiili 1mm, suljettava.


PADOTUSVENTTIILI 1SULUIN MUOVI. PVC -muovia, sade- ja perusvesiverkostoihin. Myyntiyksikkö kappale (kpl). Näytä kaikki vaihtoehdot. Supreme Being (10K mainepistettä).


Ryhmä: Jäsenet Viestit: 17 Vierailut: 0. Käy 110mm putkeen, eli näitä käytetää pääsääntöisesti viemäreissä mutta varmaan sopisi hyvin tuohon. Merkkiä en valitettavasti nyt muista. Yleensä samaan perusvesikaivoon johdetaan myös sadevedet, jolloin on huomioitava että salaojaputkien liitännässä on pallopadotusventtiili, joka tulvatilanteissa estää veden pääsyn takaisin salaojaputkistoon. Sadevesiä ja salaojavesiä ei saa yhdistää samaan viemäriin ennen perusvesikaivoa. Merika padotusventtiili sululla 110.


Kessel padotusventtiilit ja kellarikaivot. Kiinteistön jätevesilaitteiston tulee viemäröidä siten, että terveydellistä vaaraa, epämiellyttäviä hajuja, viemäritulvia tai muita haittoja ei aiheudu. Takaiskuvaaran takia on tärkeää, että . Tuote, LVI-numero, Pikakoodi, Yksikkö. Lattiakaivot, jotka sijaitsevat padotuskorkeuden alapuolella, on suojattava takaiskulta. Padotusventtiili 1mm suljettava, uusia, sis alv.


Halkaisijaltaan salaojaputki on 1mm. Se on siis samanko- koinen kuin sadevesiputki. Niinpä molempien putkien kanssa käytetään samoja taipuisia kulmia ja haaroja.


VEL-nystyräpatolevy, ruskea, musta h m. VEL-kiinnityslista, jäykkä, salkoina m. Jos perusmuuri on korkea ja salaoja syvällä, sadevesiviemäri voidaan si- joittaa ylemmäksi. Salaojakokoojakaivo ø 6mm. Tuoteperheessä on lisäksi erimallisia pintavesikouruja. Tuloyhteessä padotusventtiili salaojalle. Tilavuudeltaan 75L kaivo esim.


Ryhmään kuuluvat myös PVC -kansistot kokoluokissa 300×3mm, 400×4mm ja 550×5mm. Meillä on pääviemärissä padotusventtiili ulkona kaivossa. Kansistoja saatavana myös ritiläkannella. Ihan mekaaninen 110mm putkeen sopiva.


Maksoi muistaakseni noin 1euroa. Minkä takia padotusventtiilin pitäisi olla sähköinen?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit