Newweave matto

Matto on toiselta puolelta kuviollinen ja toiselta täysin yksivärinen, molempia puolia voidaan käyttää sisustukseen. Maton kulutuspinta on pääosin puuvillaa ja tuote on osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista. Matto ei kerää pölyä ja sopii allergikoille. Puuvillamatto puuvilla, polyester. Koot: x 16 1x 2ja 1x 2cm.


Värit: valkoinen, harmaa, punainen ja beige.

Kaksipuoleinen kuviointi, kääntöpuoli raidallinen. Maton päällinen on valmistettu pääasiassa luonnollisesta puuvillasta ja tuote on osittain valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Newweave Kylpyhuoneen Matto Salsa 50×Cm. Lastenhuoneen matto MELLI MELLO HOP PLAY 133x1cm.


Alennettu Hinta: 4€ Kaupasta: On24. Suositellaan tasovesipesua pesulassa. Pesu tasaisella alustalla max. Huuhtelu runsaalla vedellä. Kostea matto oiotaan muotoonsa.

Esitleme punase TRESKI vaiba lugu ideest valmistooteni. Vaata meie põnevat tootmisprotsessi lähemalt! Kudottu 1 polypropylen frisee. Graafisen maton kuosin on suunnitellut Matleena Issakainen. Syvämeri- maton kauniit pyöreät muodot ja kuviot sopivat hyvin erilaisiin sisustuksiin.


Kaunis Syvämeri- matto on näyttävä yksityiskohta . Mitä vieraasi näkee kotonasi ensimmäisenä? Olisiko aika vaihtaa se eteisen matto uuteen? Askossa laaja mattovalikoima, myös eteiseen. NARMA kaksipuolinen kudottu muovimatto HULLO 70.


MARIMEKKO UNIKKO KAPPA JA VATIA. Himla Matto Ullmatta 140x2teräksenharmaa Matto Villamatto. Weave Maton alusverkko METRO . Siirry kauppaan.


Tarkista netin halvin hinta ennen ostosta, saatat säästää – tuotteen hinnasta! Uusi matto, Valaisimet, Sisustus ja huonekalut, Nokia, Tori.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit