Myydään vanha puutynnyri

Puutynnyri , Muu sisustus, Sisustus ja huonekalut, Eurajoki, Tori. Y Sisustus ja huonekalut. Katso myös: Myydään piha ja puutarha. Käytetty sivupöytänä Kulkeutuu arkisin Sepänkylään.


MUOVI TYNNYRI 1L SININEN. Aito viininvalmistuksessa käytetty ranskalainen viinitynnyri luo tunnelmaa kotiin, liikkeeseen,takkahuoneeseen, viinikellariin tai terassille.

Vanhat Viini- ja Viskitynnyrit. Käsintehdyssä Bordeaux-tynnyrissä on kypsytetty punaviiniä. Whiskytynnyrit tulevat pitkän kypsytyksen jälkeen meille tislaamoista ja tiloilta.


AUTTAKAA NYT HÄDÄSSÄ OLEVAA. Tynnyreitä sisustukseen ja monenlaista muuta persoonalliseen makuun. Laadukkaita ja kestäviä tuotteita.


Puuttuu: myydään Myyntiin tullutta tavaraa 2. Jurva, Kurikka, Teuva, Kauhajoki. Tynnyrin kyljessä on on veivi ja tynnyrin toisessa päädyssä on suljettava luukku.

Myydään kuvanmukainen vanha ruosteinen peltinen astia tai vakka esimerkiksi sisustukseen tai koristeeksi puutarhaan. Mari Mäkelän ulkoilu- ja lenkkipolku kulki usein vanhan , tyhjilleen jääneen hirsirunkoisen talon ohi Jaalassa. Kuulin että talo oli myynnissä ja tulin saman tien katselemaan paikkoja. Nyt reilun neljän vuoden jälkeen.


Ilmoituksia yhteensä 28 Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Kaikki Myydään tynnyri-ilmoitukset sivustoilta Tori. Noita pienempiä tosin myydään ilmeisesti puutarhakäyttöön, eli lienevätkö sitten oluen kypsytykseen riittävän hyvässä kunnossa. Lähteekö joku kimppaan ostamaan. Jokunen viikko sitten tuli ohjelma italialaisesta oluenpanijasta, joka kypsytti oluet puutynnyrissä.


Ei mitään muistikuvaa mikä ohjelma . Yli sata vuotta vanhat tuotteemme. Onkos kellään antaa linkkiä tuommoiseen. Ennen joulua törmäsin Suomalaiseen verkkokauppaan, joka niitä möi (ja mahdollisesti valmisti), mutta en nyt.


Nämä kolikot taskussaan Jaakko marssi kylällä pidettyyn vanhan puusepän jäämistön huutokauppaan, ja huusi sieltä itselleen pennillä vanhan härkähöylän.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit