Luhta dmitoitus

Piialiina-takki pitää tuulta ja kevyttä tihkua. Vanuvuori (1g) tuo lämpöä. Plus-koko: väljempi mitoitus lisää käyttömukavuutta. Löydä omasi suoraan verkosta tai tilaa myymälään!


Luhta vaatteet -Naiset D - mitoitus. Koko, 38 40 42 44 46 48 50 52D.

Isot koot on suunniteltu huomioiden erikokoiset vartalot ja naiselliset muodot. Takissa teipatut saumat ja toiminnalliset taskut. Pidempi malli, takapituus on 86cm koossa 38. Kevyet, hengittävät ulkoiluhousut, joissa kevyt (g) vanuvuori. Korkealaatuinen, mattapintainen materiaali suojaa kosteudelta ja tuulelta.


Säädettävät lahkeensuut lisäävät käytännöllisyyttä. Lahkeissa istuvuutta lisäävät koristesaumat. Kevyesti vanutettu hupullinen takki, jossa säältä suojaava ja hengittävä materiaali.


Mun nuoruudessa sitä pidettiin tosi hienona ja kalliskin se oli.

Ikoninen Aalto pyyhe on saanut kivipesun ansiosta rennon casualin ilmeen. Tuotteiden kivipesu on tehty erityistä hohkakiveä käyttäen ja käsitt. Vettähylkivä ja tuulenpitävä materiaali. Lämmin Piata-talvitakki pitää tuulta ja hylkii vettä.


Sopii hyvin ulkoilutakiksi! Löytyy meiltä punaisena ja mustana. Naisten klassinen ja puolipitkä takki. Tarkista saatavuus myymälästämme! Puuttuu: d ‎ mitoitus Mitkä lastenvaatteet (ulkovaatteet) ovat mitoitukseltaan reiluja.


Parjatulla Reimalla on housuja D - mitoitusta. Aihe vapaa Välimuistissa Samankaltaisia 16. Meidän pikku koululainen on ikänsä ollut roteva, e d-mittainen vaan yleisesti iso (hartiat, reidet jne.) Esimerkiksi . Toppahousuja näin just d mitoituksella Topsportissa, mustia ja merkki oli (VISSIIN) raiski, tai joku noista tutuista.


Takki on yksinkertaisen kaunis pi. Luhdan monikäyttöinen trikoopusero korkealla .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit