Loro parque onnettomuus

Loro Parque ei kuulu vastuulliseen matkailuun, eikä sitä tulisi käyttää retkikohteena sen räikeiden eläinsuojeluongelmien takia. Lisäksi yleinen asenneilmapiiri delfinaarioita kohtaan on viime vuosina muuttunut . Kävimme perheen kanssa noin vuosi sitte Teneriffan Loro Parquessa. Tilikum ei ole ainoa aggressiivisesti käyttäytyvä yksilö, sillä miekkavalas on surmannut kouluttajan ainakin Kanarialla sijaitsevassa Loro Parquessa.


Lukuisat muut kouluttajat ovat loukkaantuneet aggressiivisten miekkavalaiden hyökkäyksissä ja vankeudessa elävät yksilöt ovat myös tappaneet ja raadelleet . Loro Parquessa on papukaijojen lisäksi myös muun muassa ihmisapinoita ja monenlaisia vesieläimiä. Siellä järjestetään päivittään näytöksiä, joissa esiintyvät miekkavalaat, merileijonat . Tilikum on sekaantunut traagisiin onnettomuuksiin aiemminkin. Turmassa oli osallisena muitakin valaita.


Loro Parque tunnetaan miekkavalasnäytöksistä ja puistossa elää muun muassa kuusi yhdysvaltalaisen SeaWorldin omistuksessa olevaa miekkavalasta. Meidän matka suuntautui kohti paikallista eläintarhaa, joka kantaa nimeä Loro Parque. Puistossa on sattunut onnettomuus , jossa miekkavalas tappoi kouluttajansa.


Elsa onneksi nukkui melkein koko ajan ja Topi viihdytti itseään kaikella muulla tavalla. Eläintarhat on mielenkiintoisia paikkoja . Sama valas, Tilikum-niminen, on sekaantunut traagisiin onnettomuuksiin aiemminkin. Osa-aikainen kouluttaja kuoli. Tästä ei ole yhtä paljon. Onnettomuudesta on ollut ssa katsojien videoimia pätkiä.


Orkidin kanssa sattui lievä onnettomuus muutama vuosi sitten, Orkid veti yhden kouluttajistaan jalasta kiinni pitäen pohjaan. Totteli kuitenkin käskyä palata muiden kouluttajien luokse. Silti vesityöskentely lopetetiin, Orkid on aina ollut arvaamaton ja dominoiva miekkavalas. Tapauksessa valas tarttuu kouluttajaa jalasta ja. Tota puistoo muun muassa markkinoidaan . SeaWorldilla on miekkavalaita neljässä eri teempauistossa: Orlandossa Floridassa, San Antoniossa Texasissa, San Diegossa Kaliforniassa sekä Loro Parquen.


Auto- onnettomuus muutti abiturientin elämän: Nyt 31-vuotias Pauliina Saarman sukeltaa työkseen ja miksaa maailmankuuluja bändejä. Tapausta käsiteltiin tiedotusvälineissä traagisena onnettomuutena , mutta Gabriela Cowperthwaiten dokumentin mukaan valas hyökkäsi hoitajaansa kohti, eikä se ole ainoa tapaus laatuaan. Elokuvan pahis ei kuitenkaan ole valas vaan ihminen. Dokumentin mukaan miekkavalas ei käyttäydy ihmistä . Maailman tuhoisin lento- onnettomuus.


Kaksi Boeing 7-matkustajakonetta törmäsi toisiinsa kiitoradalla sankassa sumussa. Toisen koneen kapteeni ei odottanut lähtölupaa vaan lähti nousukiitoon uskoen, että kiitorata on vapaa. Teneriffalla tapahtui maailman tuhoisin lento- onnettomuus 27. Teneriffa tunnetaan talven pakopaikkana, mutta se yllättää kävijän myös Unesco- kohteilla, Michelin-ravintoloilla ja Hollywood-elokuvien kuvauspaikoilla. Kouluttajansa eilen surmannut miekkavalas on sekaantunut traagisiin onnettomuuksiin myös aikaisemmin.


Myös muut valaat aiheuttivat onnettomuuksia ja kuolemantapauksia eri vesipuistoissa, esimerkiksi Loro Parquessa. Kun Tilikum saapui SeaWorldiin, ei kouluttajille kerrottu Tilikumin aiheuttamista tapauksista. Se osoitti myös, että vain puolet alkuperäisestä kouluttajien on tällä hetkellä töissä Orca Ocean, Loro Parque.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit