Lifeline suomeksi

A line to which a drowning or falling victim may cling to. A means or route for transporting indispensable supplies. A source of salvation in a crisis.


System or structure of vital importance to a community. On the deck of a boat, a line to which one can attach oneself to stay . Katso sanan lifeline käännös englanti-suomi. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.


Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Käännös sanalle lifeline englannista suomeksi. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Monia käännettyjä esimerkkilauseita, jotka sisältävät lifelines - suomi-englanti- sanakirja ja hakukone suomen käännöksille.


Many translated example sentences containing lifeline – Finnish-English dictionary and search engine for Finnish translations. Se on aktiivinen mediassa ja järjestää tapahtumia, seminaareja, konferensseja sekä konsertteja. Mitä asioita tulisi ottaa huomioon asennettaessa lifelineja veneeseen? Tällä hetkellä virkaa toimittaa keulasta perään vedetty vähän. Tässä taitaa palettia sotkea se suomen kielen käännös elämänlanka( lifeline ), jolla siis tarkoitetaan kuitenkin jacklinea, eikä mantookivaijeria.


LifeLinen valmistukseen ei ole käytetty lainkaan PVC-muovia tai pehmittimiä. Materiaali voidaan kierrättää tuotannossa ja polttaa käytön jälkeen energiajätteenä. Uuden rahaston sijoittajina ovat muun muassa työeläkeyhtiöt Ilmarinen ja Elo, Suomen Teollisuussijoitus, Norvestia sekä Sitra. LifeLine -laatan ilmeikäs kuosi sekä kestävä ionomeeripinta . Mukana on myös joukko yksityissijoittajia, kuten Supercellin perustajat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja.


Lifeline Ventures tekee ensimmäiset sijoituksensa usein jo yrityksen . Lifeline Research Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Lifeline is a playable, branching story of survival against all odds. You will help Taylor make life or death decisions, and face the consequences together. Acclaimed writer Dave Justus (Fables: The Wolf Among Us) weaves a gripping interactive story through the aftermath of a crash landing on an alien moon.


Kriisipalvelut auttavat apua tarvitsevia. Ota yhteys kriisipalveluun, jos tarvitset tukea itsellesi tai tukea ystäväsi tukemiseen. Jos olet huolestunut ystävästäsi, pyydä myös häntä ottamaan yhteys kriisipalveluun. Sijoitustoiminnan ulkopuolella Ahopelto aloitti. Suomessa kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa kokeneet sarjayrittäjät, halu luoda merkittäviä yrityksiä, osaava työvoima ja sekä kansainväliset että paikalliset pääomasijoittajat.


Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Lähetetään 1‑arkipäivässä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit