Fjällräven akka 2 kokemuksia

Haltin maine on tuttu, joten ihan oikeita kokemuksia kyseisestä mallista ;-). Hauskinta jutussa oli se, että he tarjosivat minulle juuri sitä telttaa mistä olin haaveillut jo jonkun aikaa (eli noin vuoden). Nyt teltta onkin matkannut mukana jo Dolomiiteille, Saksaan, ympäri Suomen, . Poikani tultua partioleiriltä, on minullakin alkanut elää.


Nyt on nukuttu muutama yö lisää kyseisessä teltassa.

Minäkin voin lämpimästi suositella kyseistä telttaa. Kokemusta on niin Suomen metsistä kuin Islannin tuulista tältä kesältä, ja pois en vaihtaisi. Onkos kenelläkään kokemuksia tämän vuoden Light Akasta?


Myös kokemukset vanhemmista malleista huomioidaan, tosin aikapaljon yksityiskohtia on muutettu (tai kopioitu hillestä). Mutta ennenkuin menen laittamaan 5kiinni telttaan niin olisi kiva kuulla viisaita sanoja. Fjellun Abisko Dome :sta olisi myös kiva kuulla kokemuksia.


Kovasti haaveilin ton Anjan gt:n perään, mutta hinnat oli sitä luokkaa ettei ollut mitään saumaa lähteä sellaista ostamaan.

Itsellä on kokemuksia esim. Sen sisäteltta on pääosin . Akka View -teltta on tarkoitettu erityisesti kesäkäyttöön. Edellinen oli Haltin vaelluskupoli eli 2hlön kupolisysteemi jonne tämän kokoinenkin ukko (yli190cm) mahtui.


Akka on saatavilla eri kokoisina sekä se on helppo käsitellä helpon rakenteen ansiosta, joten se sopii vaikka ei olisikaan aikaisempaa retkeilykokemusta. Akka on tehty erittäin laajalle käyttäjäkunnalle, perheistä kokeneimpiin . Fjällräven akka kokemuksia. Teltta piti sateella ryhtinsä hyvin ja.


Idea on hyvä, mutta testiperheen käyttökokemusten mukaan narut eivät pysyneet kovin hyvin taskuissaan. Halti XPD Pro, , 399€. Marmot Widi 3p, , 379€.


Vakaa ja turvallinen hengen tunneliteltta erikoissuurella absidilla. Teltassa on runsaasti tilaa varusteille, ruoanlaitolle ja puuhastelulle huonolla säällä. Rakenne ja muoto tekevät teltasta sopivan ympärivuotiseen käyttöön. Kolme yhtä pitkää kaarta, pienikitkaiset kaarikanavat ja .

Skandinaaviseksi telttamalliksi mielletty, pitkällä eteisellä varustettu kolmekaarinen vaellusteltta on nykyään Endurance. Nimestä huolimatta sen on helppo ennustaa edelleen pysyvän kestosuosikkina, mutta uusi . Akka 3kg, 70cm ylimääräinen eteisosa ilmeisesti paino sisältää myös kiilat ja kaaet, vaikka ne mainitaan myös erikseen? Olen miettinyt kannattaisko 70cm. Onko 450g tuntuva paino, kokemusta kun ei ole? Tarkoituksena viettää aikaa yksin . Ei vain vanhemmiten kahden hengen tunneliin ainakaan ole oikein hauskaa pujottautua.


Vaellusteltan pitäisi painaa alle kg ( 3hengen). Nettikauppoja selaillessa hinta vaihtelee hurjasti. Olisi ainakin hyvä ilmanvaihto, koska saa kaksi seinää kokonaan auki. Mainosvideossa oli jeppeä pystyttämässä, mutta kaipa tuon . Pääasiassa tulee liikuttua sulanmaan aikaan mutta talvikaan ei ole pois suljettu vaihtoehto tulevaisuudessa. Teltan ominaisuudet pitäisi riittää avotunturiin asti!


Noissa olisi vaan vähän huokeempi hinta! Pittäis varmaan hommata uusi teltta tulevia keikkoja varten kun joku pirinisti nussi mun edellisen kellarista. Ja teltta saisi tosiaan olla vihreä, että se sopisi paremmin tuonne maastoon. Jätetään ne neonväriset muille. Sattuisko nyt olemaan kokemuksia tai jotain sanottavaa aiheesta?


Mulla on noista kahdesta vain Lizardista kokemusta. Hoganissa on enemmän kaaria,. Itse asiassa kumpikin löytyy. Hinta olisi siedettävällä tasolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit