Avotakka uusin numero

Mikä on uusimman lehden paras juttu? Vastaa ja voita Tarkettin vinyylimatto. Kerro meille, mikä kansiotsikoista herätti sinun kiinnostuksesi. Se on elämänmakuinen, innostava, inspiroiva, korkealaatuinen, lämmin ja oivaltava sisustuslehti. Leh sosiaalisessa mediassa : A-lehdet Oy.


Suomen suurin sisustusmedia. Kerran luettu avotakka sisustuslehti. Kongien kumina rentouttaa mieltä ja kehoa. Avotakka halusi palvella . Viherkasvit: Ammenna elinvoimaa ikkunalaudalta.


Kuvaajan valinta: Tiina Itkonen on kuvannut samaa saarta vuotta. Palauta arjen ilo: Puuhastele aivosi virkeiksi. Uudet numerot seuraavat ajan henkeä ja luet niistä uusista ja ajankohtaisista sisustustrendeistä. Lehteä lukemalla voit haaveilla, suunnitella, . Miksi rinnat ovat arat raskauden aikana ? Nimimerkki: Kirjoita vastaus.


Fillari Fit Hevosurheilu Hippos Hyvä terveys. Ihana ( uusin numero ) Ilmailu Juoksija Jääkiekkolehti Kaks plus. Helsingin kaupunginkirjastossa osa kirjastoista lainaa muita paitsi viimeisintä numeroa ja osa muita paitsi kahta viimeisintä numeroa. Pääkirjasto ei säilytysvelvollisuuden vuoksi lainaa useimpia lehtiä ollenkaan, joten ne ovat aina käytettävissä paikan päällä. Lehtien tietoja voit katsoa osoitteessa . Sisustamisen laadukas erikoislehti.


Jokaiseen numeron päättää lumoava luontojuttu. Tänä vuonna joka toinen Kotivinkki on TEEMANUMERO : kokonaisen lehden verran monipuolista ja kattavaa sisältöä lukijoiden lempiaiheista. Melko hyväkuntoiset lehdet eri vuosilta. Voit ostaa kaikki kerralla,.


KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee -se-itse-vinkkejä.


Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin! Ja ennenkuin joku huutelee kateuskorttia niin asuin itsekin opiskellessa vuokralla samaan tapaan, että tuota järjestelyä en siis kritisoi. Harmikseni huomasin, että Divaanista oli nyt tullut viimeinen numero , niin olisiko vinkata hyviä (kotimaisia) sisustuslehtiä?


Itse tykkäsin Glorian kodista enemmän ennen viimeisintä muutosta, vaikka uusin numero olikin jo huomattavasti parempi ja kaikin puolin inspiroiva . Lehden artikkelit käsittelevät ajankohtaisia sisustusideoita sekä esittelevät kauniita koteja , joista saa ideoita myös omaan kotiin. Ennen tilausta kannattaa kurkata, onko uusin. Lehdessä oli nimittäin kuva samaisesta valkoisesta kukkajalasta, ja tässä kuvassa sitä käytettiin apupöytänä sohvan vieressä, ja silloin mulla välähti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit