Verhokisko kattoasennus

Verhot tarjoavat yksityisyyttä ja suojaavat kirkkaalta valolta olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Lisäksi ne vaimentavat ulkoa tulevia ääniä ja pitävät kylmän ( tai kuuman) ulkopuolella. Verhot ripustetaan tavallisesti metalli- tai alumiinikiskoon, joka kiinnitetään seinään tai kattoon kannattimilla. Kevyt jokapaikan kisko kevyille verhoripustuksille.


Käytetään liukujen kanssa. Tytöillä on huoneessaan kerrossänky, ja haluaisin ripustaa sängyn viereen paneeliverhot.

Tavallaan siis rajata vähän sänkyä pois muusta huoneesta. Voiko niitä verhokiskoja asentaa kattoon , ja onnistuuko yleensäkään? Lauantai iltapäivänä asensimme FP-tuotteen verhokiskot. Sekä ala- että yläkerran katossa on molemmissa gyproc levyillä tehdyt alaslaskut, joten kiinnitys oli äärimmäisen helppoa.


Ei tarvinnut porailla kiveen, sai vain vääntää gyproc ruuveilla verhokiskot kattoon kiinni. Mieheni ruuvasi toisesta päästä ja . Verhokiskon asennus Pääkaupunkiseudulla. Kattavan valikoiman mallisuojatut verhokiskot , joilla ratkaiset kodin ja toimiston erilaiset tarpeet Osiolta.


Osassa on integroituna etulista, kun haluat pitää nipistimet piilossa.

Osa on taivuteltavaa kiskoa esimerkiksi mutkittelevaa tilanjakajaa tai suihkuverhoja varten. Kaikki verhokiskot voidaan asentaa sekä kattoon että . Pakkauksessa yksi 1-urainen kisko (pituus 1cm), kiinnikettä ja päätytulppaa. Skannaa kokoamisohjeista löytyvä QR-koodi nähdäksesi, kuinka helppoa verhojen asennus on. Jos rakennat pidemmän kokonaisuuden, lisää kiinnike jokaista . Itselläni verhokiskoja on kiinnitettynä sekä kattoon että kannattimilla seinään.


Itse pidän enemmän kattokiinnityksestä. Se on mielestäni paljon suoraviivaisempi ja selkeämpi. Kiinnittäminen kattoon tapahtuu ruuveilla kattoa vasten. Asennetaan kattoon tai seinään.


Kisko puristuu kattoa vasten. FP-Tuotteiden verhokiskot ovat kevyitä käyttää ja käytössä kestäviä. Seinäkannattimet kannattaa ensin ruuvata seinään kiinni ja . Isompiin olo- ja makuuhuoneisiin sopii tyylikkäät 2-uraiset kiskomallit etulevyllä, jolloin kiskot ja nipistimet jäävät hyvin piiloon etulevyn taakse.


Perinteisillä 1-uraisilla kiskoilla saa hyvin huomaamattoman oloisen vaikutelman, etenkin käytettäessä rypytysnauhalla olevia verhoja . Erilaisiin verhoripustuksiin sopiva, joustava verhokisko , jonka voi asentaa niin kattoon kuin seinäänkin ja jota voi jatkaa. Pakkaus sisältää katto- ja seinäkiinnikkeet, kpl pysäytinliukuja, kpl tavallisia liukuja, kpl erityispitkiä 1-sormikoukkuja . Tarkoitettu kevyille verhoille ja suihkuverhoille.

Voidaan kiinnittää joko kattoon tai seinään niille tarkoitetuilla kiinnikkeillä. Kiinnitys tapahtuu usein seinään tai kattoon , mutta myös riippukannakkeet on mahdollisia. Kiinnitä verhokisko seinään kulmakannattimella, yleiskannattimella tai seinäkannattimella. Löydät Eurokankaan verhokiskoista ja tarvikkeista . Välimuistissa Samankaltaisia b. Etulautakannake mahdollistaa esim.


Verhojen ripustus joko metallinipistimilla tai muovikoukuilla -rypytysnauhasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit