Talliloimi ale

Täältä löydät tarjouksessa olevia loimia. Paljon yksittäiskappaleita ja hajakokoja. Tallitoppaloimi 350g kaulakappaleella Quiltmasta (MR277).


Cooler - loimi Horseware Rambo Show Net Cooler (ACAN6S). Talviloimia ALE hintaan !

Huomioithan, että alennetuissa tuotteissa ei ole vaihto eikä palautus oikeutta. Näytetään 1–- tuloksesta. Horse Comfortin ohut highneck tallitoppaloimi 100g kevyellä polyestervanutäytteellä. Juuri sopiva kevyt talliloimi leudommille tal. High neck tallitoppaloimi Tornado 400g.


Myynnissä loput varastossa olevat tuotteet. Alennuksen saat aktivoimalla . POISTOLAARI ALE ALE ALE ALE.

Vedenpitävä ja hengittävä high neck – ulkoloimi fleecevuorella. Loimi 1fleecevuori highneck, siniharmaa. Talliloimet , moskiittoloimet, sadeloimet vuorella tai ilman, toppaloimet ja lapaloimet löytyvät täältä.


Meiltä saat myös Bucasin, Weatherbeetan ja Horsewaren . Tuote tilapäisesti loppu. Eskadron erittäin vahva , tikattu talliloimi Ripstop - kankaalla. Hengittävässä ja kestävässä loimessa on 400g vanutäyte ja ihoystä. Loimella on monta tehtävää, se suojaa hevosta sateelta, kylmältä, hyttysiltä jne. Valikoimistamme löytyy sopiva loimi joka tarkoitukseen!


Uudet Genius Fence - loimet johtavat sähköä ja siten estävät hevosia karkaamasta aitauksesta. Oikea koko on hevosen selän koko mitattuna säästä hännän tyveen. Loimia moneen käyttötarkoitukseen ja moneen makuun!


Eri käyttötarkoituksiin ja erilaisille hevosille laaja valikoima erilaisia loimia. Hevosen perustarvikkeisiin kuuluu muutama loimi. Fleece- ja villaloimi on tarpeen, kun hevonen on hikinen tai tarvitsee ulkoloimen alle lisää lämmikettä.


Sateella hevonen saattaa tarvita . Klipatuilla hevosilla on myös erityisen tärkeää että loimi istuu hyvin eikä hierrä ohutkarvaista ihoa.

Loimituksen tarve vaihtelee kovasti hevosen karvan laadun ja kylmänarkuuden mukaan. Myös hevosen lihavuuskunto ja ikä vaikuttavat loimituksen tarpeeseen. Kuivalla pakkasilmalla tallitoppaloimea voidaan käyttää. Tervetuloa Porin Riding Sportiin!


Equiline Calgary Talliloimi 400g 165. Weather Beeta Stable Plus Combo 400g. Bucas Select Quilt talliloimi 150g. Kingsland Classic aluloimi. Coverme Fullneck loimi 600D 100g.


Alk: Normaali hinta: 9€.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit