Suklaaputous vuokraus

Vuokraamme korkealuokkaisia ammattilaistason suklaaputouksia ja suklaalähteitä. Fiduz viinintarjoiluastiat tekevät kattauksesestasi viinisi arvoisen. Maahantuomme, myymme ja vuokraamme suklaaputouksia. Laadukkaat kotikäyttöön tarkoitetut suklaalähteet ja sukilaaputoukset eri kokoisiin juhliisi.


Herkullinen suklaanautinto juhlien keskipisteenä ja jälkiruokana. Dippaa hedelmiä, marjoja, vaahtokarkkeja tai mitä itse haluat. Osta maahantuojan verkkokaupasta. Tältä sivultamme löydät erilaiset vuokrattavat suklaalähteemme. Vuokrataan suklaalähde Loistava jälkiruokav.


Entäpä mitä ajatuksia tuo teille mieleen tuo suklaaputous ? Noita saisi vuokrattua kohtuulliseen hintaan, ostohinnatkaan eivät aivan poskettomia näyttäisi olevan ( tosin vuokraus on meidän kannalta varmaan kannattavampi vaihtoehto kun miettii, että suklaaputousta tulee tuskin käytettyä jatkuvasti). Meiltä voit vuokrata juhliisi myös näyttävän, herkullisen, suussasulavan, juhlien suosikin suklaaputouksen ! Olipa vieraita kymmenen tai. Meiltä astiat vuokralle niin pieniin kuin isoihin juhliin!


Viinilasit, shampanjalasit, konjakkilasit, lautaset, kahvikupit, aterimet. Meillä oli eilen lapsen synttäreinä lähinnä huvin vuoksi tuo suklaaputous käytössä. Ihan hauskan näköinen ja kaikki kovasti kyselivät (ennen käyttöönottoa ), että mikä tuo on. Sanoin vain, että kohta näette. Yritin nimittäin saada lapset pois läheltä ja näyttää lähinnä aikuisille, mikä juttu on, muuten olisi tullut . Astioiden lisäksi vuokraamme myös suklaaputousta , joka on hyvä vetonaula erilaisissa cocktail-tilaisuuksissa tai saunailloissa.


Kotisivut: vuokrakaluste. Toimiala: Telttojen, kalusteiden, somisteiden ja valaistuksen vuokraus. Vuokraamme ja toimitamme laadukkaat kalusteet juhliin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin.


Vuokraamamme kalusteet ovat hyväkuntoisia ja laadukkaita. Toimitamme kalusteet juhlapaikalle ja haemme ne tilaisuuden jälkeen sovittuna . Vertaa hintoja ja tilaa heti. Keittiötarvikkeet ja astiat. Karkkipurkki kylkimalli jätti.


Suklaaputous , chocolate fountain. Ruokailussa koreihin voi laittaa esimerkiksi lautasliinoja, sämpylöitä tai muita leivontatuotteita. Merirosvojen uusi tulokas laivastoomme on Villa Elfvikissä sijaitseva Café Elfvik. Koritelineisiin ei kuitenkaan saa laittaa . Siksipä suklaaputous sopii myös häiden ohjelmanumeroksi! Virtaava suklaanautinto häissä.


Hinnat alkaen 1euroa viikonloppu. TD Circus- verkkosivulta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit