Sony xperia xa arvostelu

Xperia XA on Sonyn uuden X-sarjan halvin jäsen. Puhelimien näyttökoko kasvaa jatkuvasti, minkä seurauksena puhelimista tulee usein suurikokoisia ja hankalasti käsiteltäviä. Puhelimessa on viiden tuuman näyttö, mutta se on koko laitteen levyinen ja lähes reunukseton, joten puhelinta on helppo pitää kädessä.


Ostin tämmösen Sony xperia xa kapulan. Muuten näppärä peli mutta akku tuntuu hyytyvän aika nopsaa. Tuolta asetuksetakku valikosta kun katsoo.

Olen kyllä tykännyt Sonysta. Ainoa miinus on se, että kameran kuvanlaatu heikkenee joka päivityksen myötä huonommaksi vaan. Ostaessa kameran kuvanlaatu oli kyllä oikeasti superhyvä vrt. Sony is becoming irrelevant in the mobile space.


Sony needs something new, something . Ensimmäisenä Suomessa kauppoihin saapuu . Ostettu alakoululaisen pojan käyttöön. Toimii hyvin, akku kestää hyvin ellei montaa tuntia yhtäsoittoa katso tubettajia sta :D Riittävästi toimintoja ja sovelluksia. Osan poistin käytöstä, alakoululainen ei tarvitse mm.

Edullinen vaihtoehto Sonyn Xperia älypuhelimista. Oliko arvostelusta hyötyä? Uusi mallisto on ominaisuuksiltaan Z- puhelimia vaatimattomampi. Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Maksimaalisen suuri näyttö raamissa, jota tuskin näkyy.


Suunniteltu käteen sopivaksi. Tarkoitettu tärkeiden hetkien tallentamiseen. Pyöristetyt muodot Kaareva lasinäyttö mukautuu saumattomasti pyöristettyihin nurkkiin, ja älypuhelin sekä näyttää että tuntuu miellyttävältä.


Alkaen 12€ : 12€. JavaScript chart by amCharts 3. In some cases and opinions all the same, the XA has arguably the better design of . Laadukas läppäkotelo aitoa nahkaa. Lompakkokotelo puhelimelle ja korteille. Kätevä telineenä – helppo katsella esim. Magneettilukitus on helppo avata . GB of RAM and 13-megapixel rear camera. reportedly curbing musician criticism with promotion deals.


I had bought it but never was happy after buying it. Even the service center (faridabad NCR) does not take action properly.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit