Ruohonleikkuri krauta

K -Raudan monipuolisesta valikoimasta löytyvät pihalle kuin pihalle sopivat työnnettävät ruohonleikkurit sekä itsevetävät ruohonleikkurit. Koneet on jaoteltu käyttämänsä virtalähteen mukaan: valitse akkukäyttöinen, polttomoottorikäyttöinen tai sähkökäyttöinen ruohonleikkuri sen mukaan, kuinka paljon sinun tarvitsee . Näytä lähimmät myymälät There are no nearby stores Error fetching nearest stores. Haullasi ei löytynyt yhtään kauppaa. Lisää valikoimaa myymälöissä.


Ruohonleikkurit pienille pihoille ja laajoille nurmialueille!

K -Raudasta löydät laadukkaat ruohonleikkurit kotiin, mökille ja työkäyttöön. Valittavissa on tarpeen mukaan joko sivulle puhallus tai bioleikkuu, jossa hieno ruohosilppu jää nurmikon luontaiseksi. Päältäajettava ruohonleikkuri sopii laajoille nurmialueille. Valikoimassa ajoleikkurit, etuleikkurit ja puutarhatraktorit.


Täydellinen leikkuutulos vähällä vaivalla. Multiclip leikkaa ja lannoittaa. Ei haravointia – saat kerralla valmista! FXA A51M on perusruohonleikkuri parhaimpaan hintaan.

Tämä ruohonleikkuri sopii niin kotiin kuin kesämökille. Sivulle heittävä koneena myös hieman pidemmän ruohon leikkaaminen onnistuu ilman, että kone tukkiintuu. Kevyttä ruohonleikkuria on. FXA Mon edullinen teräsrunkoinen ruohonleikkuri bioleikkuu- ja sivulle heitto -ominaisuuksilla.


Käsikäyttöiset ruohonleikkurit. Akkukäyttöinen ruohonleikkuri on täydellinen kotipihan nurmikonleikkuuseen. K - Raudasta laadukkaat akkuruohonleikkurit merkeiltä Makita, Ryobi ja FXA.


Suosittu FXA AM51I-ruohonleikkuri sopii niin pienelle kuin suuremmallekin pihalle. Bioleikkuu toiminnolla ruohonleikkuri silppuaa ruohon pieneksi, jolloin sen voi jättää maatumaan nurmikolle. Mikäli ruoho on ehtinyt kasvaa pitkäksi, on sivulle. Se on varustettu litran keräyssäiliöllä. Keräystoiminnon avulla nurmikko pysyy siistinä ja syksyllä.


Suurella ja vääntävällä 1kuutioisella BriggsStratton -moottorilla varustettu ruohonleikkuri. FXA SMC46i on edullinen ja monipuolinen, vetävä ruohonleikkuri. Laitteessa on kolme leikkuutapaa: keruu, bioleikkaus sekä sivulleheitto.


Leikkurissa on vahva teräsrunko ja luotettava FXA:n 4-tahtinen polttomoottori. FXA SM51i on laadukas ja edullinen teräsrunkoinen ruohonleikkuri , jossa on vahva, luotettava ja taloudellinen FXA:n 4-tahtinen polttomoottori.

Leikkuri on varustettu silppuavalla bioleikkuu-terillä sekä sivulle heitto -ominaisuudella. Luotettava Bosch sähköruohonleikkuri on kompakti ja kevyt käsitellä muovirungon ansiosta. Rotak -ruohonleikkurilla leikkaat tehokkaasti taajama-alueiden.


Takapyöräveto ja leveät pyörät helpottavat käyttöä rinteissä tai pehmeässä maastossa. Täysin varusteltu FXA S46VHY-T ruohonleikkuri monipuoliseen käyttöön. Voit kerätä ruohojätteen pois leikatessasi nurmikkoa, jolloin piha jää siistiksi. Voit hyödyntää keräystoimintoa syksyllä lehtien keruussa.


Osta, myy tai vuokraa käytetyt ruohonleikkurit edullisesti. Nettikoneesta löydät 4ilmoitusta kohteesta ruohonleikkurit. Jos lapsi tai koira kaataa koneen, terät pysähtyvät automaattisesti. Teimme sinulle myös tietopaketin ABC: Nurmikon perustaminen ja hoito. Sinua saattaisi kiinnostaa ainakin brittityylinen katemultaseos!


Asiantuntijana artikkelissa K - Raudan ruohonleikkureista vastaavaa tuotepäällikkö Lasse Ivars.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit