Parvekelaatikko kehikolla

Perusmallinen parvekelaatikko kehikolla. Tukiraudoilla tai kehikoilla asennus on helppoa ja vaivatonta. Parvekelaatikko on muovia. Materiaali: Metalli ja muovi Pituus: cm.


Laadukas parvekelaatikko sopii mainiosti pervekkeelle tai terassille. Asennus tukiraudoilla tai kehikolla on helppoa ja vaivatonta. Valmistettu kierrätetystä uusiomuovista. Structure parvekelaatikko 70cm musta. Tarjoustemme voimassaoloaika muuttuu.


Ostin tavalliset parvekelaatikot kpl, koska halusin niille metallikehikon. Perinteinen parvekelaatikko. Koriste S-kirjaimen muotoinen. Suomessa valmistettu avainlipputuote. Pituus 51cm, korkeus 15cm, leveys 16cm.


Musta, metallinen parvekelaatikon kehikko. ITIENPÄIVÄRUUSU Jaloruusu 1e. Erikseen ostettuna M-koon lapa 90 . Reunustettu penkki tai kehikko on mahdollisuus peittää lasilla, jolloin rakenne lähestyy varsinaista kasvilavaa. Ruukkuja ja parvekelaatikoita voi ottaa kesäksi mukaan mökille, jos on pitkän aikaa pois varsinaisesta viljelypaikasta.


Yrttiruukut voi nostaa sisään suojaan . Valkoinen perinteinen parvekelaatikko. Kategori: Ulkoruukut, amppelit ja parvekelaatikot. Näin pienelläkin pihalla tai jopa.


Mansikkasadon voi suojata linnuilta erilaisilla pelättimillä tai kehikon päälle tiukaksi vedetyllä verkolla. Paras hinta aina, tule ja osta! Tuotemerkki: Hammarplast. Puutarhakauppa: Hong Kong.


Ruukun takana oli kehikko ja pienet ulkovalot laitettiin kiekurtamaan sekä ruukussa että kehikossa. Ulkoruukuissa varmaan ihan kiva idea, kunnes lumi tulee, mutta parvekelaatikkoon varmaan vielä toimivampi! Kehikon kiinnittämisessä kannattaa muistaa se, että kesän mittaan kasvien kasvettua siihen kohdistuu jonkin verran tuulikuormaa. Kätevä keino on propata parvekkeen kattoon koukut, joihin kehikko ripustetaan.


Alaosastaan sen voi ankkuroida parvekelaatikkoon tai seinään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit