Ohutlevyankkuri pihdit

Näytä enemmän kategorioita Näytä vähemmän kategorioita. Ola- ohutlevyankkuri ja ruuvi. Matkahuolto, lähellä-paketti 90€. Posti kotiinkuljetuksella 140€. Nouto tavaratalosta kanta- asiakkaille €. Toimituskulut alkaen 90€.


Ammattitason MOLA-ankkurien asennuspihdit. Täysmetallisten molly-tyyppisten ankkurien asennuksessa kannattaa käyttää erityisiä MOLA- pihtejä , koska tällöin ankkurin siivekkeet levittäytyvät varmasti tukevasti levyseinän sisäpintaa vasten. MOLA-ankkurin kiinnityksen jälkeen poista ruuvi ja kiinnitä kiinnitettävä kappale. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa.


Kiinnityksiin levy- tai ontelomaisissa rakenteissa. Kiristys ruuvimeisselillä tai erityisillä pihdeillä. MOLA on kokometallinen kiinnike.


Tarkoitettu kevyisiin kiinnityksiin, jotka suoritetaan levy- tai ontelomaisiin rakenteisiin. Etusivu Rakentaminen PIENRAUTA Ruuvit, naulat ja kiinnitystarvike Mola- ohutlevyankkuri 5x26mm 6kpl sinkitty, ruuvilla. Metallinen ohutlevyankkuri onteloasennuksiin.


Kipsi - ja lastulevyasennuksiin, seiniin ja kattoihin. Selaa tätä tuoteryhmää: Ruuvit, naulat ja kiinnitystarvike . Laajenee neljään suuntaan ja tarjotaan hyvän pidon kaikissa levymateriaaleissa. Suositellaan asennettavaksi HMZ levyankkuripihdeillä. Poran halkaisija 8mm, levyn paksuus 8-17mm. Raskaisiin kiinnityksiin kovalevyyn, vaneriin ja.


OLA - ohutlevyankkuri on jokaiseen työkalupakkiin kuuluva ONE-FOR-ALL- kiinnike. Mungo MHD ohutlevyankkurin asennukseen tarkoitetut pihdit. Yhden kipsilevyn seinässä OLA . Pystyy sen ehkä lastulevyseinään asentamaan ilman pihtejä , mutta ei kipsiseinään.


Myyjän mukaan ohutlevyankkuri ruuvia kiristettäessä voi rikkoa . Se työnnetään edellisten tavoin levyyn poratun reiän läpi ja vedetään lyttyyn erityisillä pihdeillä , jolloin levyn taakse leviävät siivekkeet junttaavat ankkurin lujasti paikalleen. Kattoon kiinnitettäessä . Laajenna asennustyökalun Sammy tai pihtien SAM avulla. Ohutlevyankkuri on saavuttanut oikean laajentumisen, kun siinä tuntuu selvä vastus ja kun kiinnike tuntuu vakaalta.


Mikäli ruuvia on kiristettävä lisälaajentumisen saavuttamiseksi, on tärkeää että laajentumisosassa ei tapahdu ylilaajennusta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit