Bensan hinta jyväskylä

Voit järjestää taulukkoa klikkaamalla taulukon solujen otsikkoa. Lahti Välimuistissa Keskihinnat : 1. Kärkkäinen, Renkomäki Pasaasi 4-tie, 02. Koko Suomen keskiarvo: 1. Hintaseurannan avulla löydät halvimmat polttoaineet lähistöltäsi. Shell, Myllypuro, Helsinki.


ABC, Itäkeskus, Helsinki. Teboil Express, Pori Söörmarkku. Neste, Hernemäki, Savonlinna. Hallinnoi keskitetysti ajoneuvojesi tietoja, kuluja ja kulutusta . Työviikko on alussa, ja nyt on hyvä aika tarkistaa, mistä tankkiin saa menovettä halvimmalla, jos matka suuntautuu vaikkapa etelästä pohjoisen lumille.


Matkan varrelle sijoittuu sekä kalliita että halpoja tankkauspaikkoja. Hinnat on kerätty Polttoaine. Syötä postinumero ja laske päivän hinta ! Jos olet yritysasiakas, siirry tilaamaan tästä. Voit tarkistaa tilauksesi tilan syöttämällä tilausnumeron alla olevaan kenttään.


Katso, missä voit käydä tankkaamassa . Rallien lähestyminen näkyy korkeissa bensan hinnoissa. Myyjät kiistävät rallien vaikutuksen, mutta myöntävät että hintoja nostetaan, jos kilpailijakin nostaa. Talviliikenteessä suunnistavan kannattaa katso missä tankkaa. Nyt kun dieselin hinnat ovat nousseet, voi helposti käydä, niin että autoilija maksaa diesellitrastaan saman verran kuin bensiinistä.


Eli hinnan lasku on yli ? Ja kun bensan hinta kävi silloin kun b. Pumpulta pääsee nyt edullisesti. Raakaöljyn hinta ja dollarin kurssi vaikuttavat tankkaamiseen enemmän. Jämsäläinen Mika Nurminen on tottunut vertailemaan polttoaineiden hintoja verkossa. IS selvitti keskihinnaltaan viime vuoden edullisimmat ja kalleimmat bensa - asemat.


Bensan hinta on Polttoainet. Juhani Lappalaisen mukaan kääntynyt taas uuteen nousuun. Lokakuusta lähtien polttoaineen. ABC-automaattiasemilla tankkaat helposti ja nopeasti Tankkausbonusta kerryttäen.


Automaattiasemat sijaitsevat pääasiassa S-ryhmän markettien, kuten Prismojen, S-marketien ja Sale-myymälöiden yhteydessä. Tarkistathan markettien verkkosivuilta kauppojen omat aukioloajat. Polttoainelaskin - löydä matkan suorittamiseksi tarvittava polttoaineen määrä ja hinta.


Kun bensaa ei ole yhtään. Kirjoitan sitten, sainko sitä bensaa ja millä hinnalla. Jyväskylä , Shell, SOK Veturi Hannikaisenkatu 2 1. Kokeilen kyllä sahassa tuolla perämoottoriöljyllä.


Muistelen käyttäneeni sitä ennenkin, mutta huoltoaseman bensan seassa silloin, kun se vielä oli kunnollista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit