Verhoilukivi valkoinen

Verhoilukivet -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Kimaltevan valkoinen , Z-limityksellä oleva luonnonvaalea verhouskivi.


Kivimateriaali: kvartsiliuske Sami Valkoinen Pakkauskoko: 0. Tyylikäs verhoilukivi jossa on aidon kiven tunnelmaa.

Nopeasti kotiin toimitettuna. Valkoinen kimalteleva verhoilukivi sisustamiseen, kiven Z-mallinen muoto häivyttää pystysaumat seinäpinnassa. Kimaltava tummanharmaa sisustuskivi sopii erityisen hyvin kohteeseen, johon valo pääsee ja luo seinään upean kimalluksen. Kimaltavan valkoinen sisustuskivi tuo taas hienostunutta tunnelmaa ja raikkautta kotiin. Aito verhoilukivi on kestävää ja sen väri pysyy alkuperäisenä eikä se haalistu.


Tilaa Smartiasta - verhoilukivet. Sisustuskivi Pilvi valkoinen.

Valkoisia , harmaasen vivahtavia marmorikivisuikaleita, joissa pyöristetyt reunat. Yksittäisen palan korkeus cm. Soveltuu sisäseiniin ja -lattioihin. Kimaltelevapintainen valkoinen Z-muotoinen verhoilukivi , joka on helppo asentaa.


Stegun kevytbetonista valmistettujen Boston White -koristekivilaattojen avulla voi luoda nopeasti hienostuneen kiviseinän sisä- tai ulkotiloihin. Koristekivilaatoista syntyy yksivärinen valkoinen tiiliseinä. Niiden asentaminen ja työstäminen on helppoa eikä siihen tarvita . Sami valkoinen on kimaltevan valkoinen , Z-limityksellä oleva luonnonvaalea verhouskivi.


Aidosta kivestä valmistettua verhoilukiveä. Näillä saat luotua kotiisi yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen. Lappi lohkoverhoilukivi on kotimaisesta Lokan valkoisesta Lappi- liuskekivestä sahattu verhoilukivituote. Lohkoverhoilukivi koostuu yksittäisistä kappaleista, jolloin lopputulos on aina uniikki.


Kiven lähes valkoinen pinta taittaa kauniisti valoa jokaisena vuodenaikana. Varo sementtilaastista valmistettuja, joita myös markkinoidaan verhoilukivenä. Aito ja kestävä luonnonkivi on tarkoitettu seinien ja erilaisten pintojen verhoiluun. Aito luonnonkivi kestää vaihtelevia olosuhteita, joten se sopii erinomaisesti sisä- ja .

Luonnonkivillä laadukas ilme kotisi jokaiseen tilaan. Polarkiven sisustuskivet ja verhoilukivet sopivat sekä ulko- että sisäverhouksiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit