Vammalan betoni toriseva

Sen kotipaikka on Sastamala ja toimiala Betonia ja betonituotteita. Toimitusjohtajana toimii Hannu Johannes Toriseva. Vammalan Betonilla on pitkä kokemus valmisbetonin ja betonielementtien valmistuksesta. Toimitamme betonialan palvelut ammattitaidolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaillemmekin. Valmisbetonia toimitamme lähiseuduille, lähinnä Pirkanmaan ja Satakunnan alueille.


Kuljetuskalustoomme kuuluu ränniautoja . Sähköposti: tuotanto (at) vammalanbetoni. Yhtiön toimialana on betonin ja betonituotteiden valmistus ja kuljetus sekä betonialan koneiden ja laitteiden vuokraus. Yrityksen kieli: suomiYTJ. Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Lisäksi työntekijöitä on Virosta, Venäjältä ja Sri Lankasta.


Liettualaisia on nykyisin yrityksessä kolmisenkymmentä. Valmistamme betonisia itsestään seisovia väliseiniä kierrätysteollisuudelle. Kuvaus: Etsitään kolmea elementtityöntekijää Sastamalassa sijaitsevaan betonitehtaaseen. Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja.


Aiheeseen vammalan betoni toriseva liittyvät haut. Myös valmisbetonia kaikkeen rakentamiseen pumppu- ja ränniautoilla. Virrin tila: Virrin tilan voi vuokrata loma-asumiseen viikonlopuksi,. Aloitus sopimuksen mukaan.


Toriseva ei osannut vielä sanoa, voiko tehdas jatkaa toimintaansa joissakin muissa tiloissa. Mikko Jukka Ensio Jokinen. Aila Kastehelmi Toriseva. Tilinpäätöstiedot saadaan . Toriseva kertoo tehtaalla olleen käynnissä laajennustyöt, joihin on investoitu noin miljoona euroa. Hyvä kun toit tämän asian esille, Vammalan betoni on tehnyt oman osuutensa tämän videolla esiintyneen vastuun pak……… kantajan haaveista,mitenkä itse olet osallistunut niihin talkoisiin?


Postiosoite: Vesilahdentie 349. Hakija ja rakennuspaikka. Kiin- teis tö jen pinta-ala on . Tiistain vastaisena yönä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit