Uunisepät manttelitakka

Laajasta mallistostamme löytyy sopiva tulisija niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Uuniseppien takkaan on valittavissa monia eri pintavaihtoehtoja. Valitse omaan makuusi sopivat.


Tutustu Suomen kauneimpiin takkoihin ja löydä oma tulisijasi kotiin tai mökille. Varaa ilmainen kotikäynti! Kokonaisratkaisuun kuuluu kaikki juuripellitykseen asti. Tsaaritar on kunnianosoitus vanhalle kaakeliuuniperinteelle.


Takan muotokaakelit valmistetaan edelleen käsin ja vaativat korkeata ammattitaitoa ja taidokasta käsityöosaamista. Se lämmittää vielä seuraaviakin sukupolvia – niin kuin tapoihin . Oikean lämmitysmuodon valinta on kauaskantoinen päätös. Lämmitysjärjestelmän valinta on yksi omakotitalon rakentajan tärkeimpiä päätöksiä. Se vaikuttaa asukkaan viihtyvyyteen ja kukkaroon koko rakennuksen elinkaaren ajan.


Kerran valitun järjestelmän vaihtaminen on useimmiten hankalaa ja kallista, joskus jopa . Kaunis ja klassinen kaakeliuuni on romanttisen sisustuksen tunnelmallinen keskipiste. Tuunnelmamallisto on tilausmallistomme, josta löytyvät yksilölliset ja erottuvat takkaratkaisut. Elegantteja kivipintoja ja ratkaisuja, joita tarjolla vain Uunisepiltä. Tule tutustumaan ja pyydä tarjous lähimmästä takkamyymälästämme.


Kuvan puulokero on lisävaruste. Moderni ja kaunis tulisija on lämmin kodin sydän ja kruunaa kotisi sisustuksen. Tarjoustakka saattaa poiketa kuvan takasta.


Lisätietoja saat myyjältä, yhteystiedot löydät helpoisti yläpalkista- Ota yhteyttä. Täyttäkää huoltokutsu huolellisesti. Kirjoittakaa kuvaus tilanteesta. Käsittelemme asianne mahdollisimman pian ja olemme Teihin yhteydessä. Suomessa on suosittu takkoja ja avotulta kautta historia.


Tulisija-asiantuntijamme käy yhdessä teidän kanssa läpi tulisijatarpeenne. Jo pelkästään ilmasto- olosuhteemme vaativat usein lisälämpöä, mutta myös polttopuiden. This Pin was discovered by Anu Koskenkorva.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit