Tukkikoura myydään

Selaa ilmoituksia ja löydä sopiva. Katso myös näiden osastojen ilmoitukset: harvesterit, kuormatraktorit, lisävarusteet ja komponentit, muut metsäkoneet . Vemi- Koura Laadukkaat Energiakourat, Metsä ja maatalouskoneet, Työkoneet ja kalusto, Kauhava,. Energiapuukpura evi, Metsä ja maatalouskoneet, Työkoneet ja kalusto, Seinäjoki , Tori. Ota yhteyttä suoraan kourat -kohteen myyjään.


Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Hanki kourat edullisesti Nettimarkkina. H UUSI, KRAMER, 7sorakauha 175cm, -, h, 8€. Kaikki Koura -ilmoitukset sivustoilta Tori.


Maa- ja metsätalousyrittäjille, hevosten, traktorin tai mönkijän omistajille. Kahmari mallin koura piikillä erityisesti kantojen ja ri. KTS tukkikourat kuormaimiin seuraavasti: Domex 6teräksestä . Näytä enemmän kategorioita Näytä vähemmän kategorioita.


Tekniset tiedot Koura N8. Energiapuukoura kaivinkoneeseen ja risukot päätyvät lämmityspuuhakkeen raaka-aineeksi nopeasti ja vaivattomasti. Kestävä koura kuormaimeen metsä- tai maatilakäyttöön. Eli koura olisi tuossa pyörittäjässä kiinni ja sitten kauhankäännöllä saisi sen kouran myöskin käännettyä vaakasuoraan.


Löytyisikö ideoita tuohon kouran. Yksi juttu vielä tuli mieleen, . Erillaiset kourat maatalouden rehukourat, maakauhat, tukkikourat , romukourat ja repijät purku töihin. Kääntömoottorilla tai ilman. Entistä vahvempi ja kestävämpi työkalu. Malli Paino Tartunta Nosto- Voima Paine Mitat (katso kuva alla) . Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on.


Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Hyväksynyt voittavista . Ilmoittaja: Soraserkut Oy. Tässä mallissa on erityisesti kiinnitetty huomiota pienien puiden siistiin leikkuujälkeen, sekä kouran oikealla että vasemmalla puolella. Kourassa löytyy karsintaterä vakiona vasemmassa käpäläparissa, jolla onnistuu hyvin osittainen oksien poisto ja puun aisaaminen.


Katkaisuteho on huimat 270mm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit