Tiivistemassa peltikatolle

Massailtu saumoja sekä pohdittu onko antenni digi digi vai vähän vanhentunut malli. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön ja on monipuolinen tuote käytettäväksi kaikkialla rakentamisessa, kun tarvitaan kulutusta kestävää ja elastista saumausta tai liimausta. Se soveltuu pysty- ja vaakasuoriin saumauksiin ja tiivistyksiin. Läpivientien tiivistyksiin ja saumauksiin, puun ja metallien saumauksiin, . Bituminen saumausmassa katoille.


Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika 3-arkipäivää. Saatavuus myymälöittäin: Katso tarkemmat toimitusehdot. Valitse myymälä, Espoo, Hämeenlinna, Helsinki . Pitäisi asentaa kesän tuiskuja varten lumiesteet viime marraskuussa laitettuun peltikattoon.


Uusittiin sitten ruoteetkin kun vanha katto . Korkealaatuinen tiivistemassa , joka muodostaa vahvan ja joustavan, pysyvästi ealastisen liitoksen ja tiivistyksen erilaisissa teollisissa ja teknisissä ratkaisuissa. Sikaflex AT-Connection on yksikomponenttinen, kosteuskovettuva ja elastinen saumausmassa, joka koostuu silaaniterminoiduista polymeereistä. Sopii erinomaisesti huokoisten ja tiiviiden alustojen välisiin liityntä- ja liikuntasaumoihin.


Peltikaton paikkaus ei aina ole kovinkaan yksinkertainen juttu. Katso mitkä tekijät vaikuttavat siihen onnistuuko peltikaton paikkaaminen. Uuden talon peltikaton läpi tulevan ilmanvaihdon poistoputken läpiviennin tiivistys . Talon rakentaja sai korjauksillaan vuodot vain uusiutumaan.


Asialliselta vaikuttanut toinen ammattilainen vaihtoi tiivisteen kumin ja silikonit kuivalla säällä. Vuoto uusiutui seuraavan vuoden sateilla. Saumaa ja tiivistää kaiken.


Kovettuu erittäin nopeasti. Nyt aaltomaisessa, n vuotta vanhassa peltikatossa on pikkurilli. Tarttuu ilman pohjustusainetta. Kemiallinen pohja: Polyuretaani. Vesihöyryn diffuusiovastusluku: n. Kalvon muodostumisaika: n. C ja suhteellinen ilmankosteus.


Silikonipohjaista tiivistemassaa voidaan käyttää esim. Yksikomponenttinen ja itsestään leviävä Isola Radon Tiivistysmassaa käytetään lattiassa olevin isojen läpivientien tiivistämiseen. Liimamassat liimaavat kappaleet pysyvästi toisiinsa – tämä . Isola Radon Tiivistysmassan alin käyttölämpötila on -°C.


Tiivistemassa on pakattu litran korkilliseen muoviastiaan. Voi ei, nyt tää sateinen kesä sitten teki temput eli meidän peltikatto vuotaa. Harmittaa vietävästi kun katto maalattiin just viime syksynä kun se oli.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit