Sisustustarrat puu

Suuren suosion saanut sisustustarra. Tätä puuta voit vaikka koristella pikkutarroilla vuodenaikojen. Sisustustarra - Oksat kulmaan. Saatavana myös huurretarrana sekä peilikuvana.

Mahdollista myös tilata valitsemallasi. Tyylikäs puuaiheinen sisustustarra. Kevytliimainen sisustustarra kodin tai toimitilojen sisustukseen. Puun voi asentaa myös huoneen kulmiin ja nurkkiin. Näin saat huoneeseen 3-ulotteisuutta ja jatkumoa kulman taakse.


Ihana sisustustarrakokonaisuus lastenhuoneeseen ja miksei muuallekin asuntoon.

Tämä sisustustarrapaketti sisältää monta erilaista sisustustarraa , kuten suuren puun oksan, erikokoisia kukkia ja lehtiä. Tarrat pysyvät tasaisella alustalla hyvin kiinni mutta lähtevät myös irti . Kaunis sisustustarra on tulostettu läpinäkyvälle sisustustarrakalvolle jolloin se on helppo kiinnittää seinälle. Asiakkaamme ovat asentaneet useisiin paikkoihin ja hyvin kyselyidemme mukaan pysynyt. Tarran paikan löytäminen saattaa olla hankalaa, jos seinille ei ole tyhjää tilaa.


Iltalehti on kirjoittanut hyviä vinkkejä, kuinka saadaan sisustustarra sopimaan . Luminous Small Circle Wall Stickers For Kids Rooms. Red Lip Beauty Pattern Vinyl Wall Sticker -. Seinätarra Disney Car With Big Wheels 65xCm. Puu ja polkupyörä sisustustarra. Kaikki tuotekuvat eivät välttämättä vastaa todellisuutta, tarkista aina koko tarrasta ilmoitettujen mittojen mukaan. Tarran koko ilmoitettu valmiina seinään kiinnitettynä, ei arkilla.


Löydät ne Bauhausista varmasti edulliseen hintaan. Tarran runko leikataan ruskeasta tarrasta ja se toimitetaan kahdessa osassa. Voit asetella pikkutarrat haluamallasi tavalla rungon ympärille.

Kukat, puut , oksat ja muut kasvit. Käyttämämme materiaali on kestävää ja laadukasta vinyyliä. Täältä löytyvät luonto-aiheiset sisustustarrat. Home Decor sisustustarra Japanese Map. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta.


Kuvan koko riippuu kuitenkin luonnollisesti valitsemastasi asettelusta. Pakkaus sisältää arkin. Tuotenimi: Pöllöt, eläimet ja puu.


Eläimet, kukat ja muut pienet tarraosat tulostetaan mattapintaiselle vinyylitarralle ja toimitetaan arkissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit